Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 3.218 destekçiye ulaştı

Ankara Elmadağ kayak merkezinde, Yakupabdal Köyü'nde yaşanan köpek ölümleri dikkat çekiyor. Köpeklerin, önce zehirlenip, daha sonra yakılıp işkence edilerek öldürülmüşler. Olayda yaklaşık olarak 10 köpek ve 1 kedinin öldürüldüğü iddia edildi.Bölgede besleme yapan koruma görevlisi Faruk Açık, arazide iki günde 10 köpek ve 1 kedinin cansız bedenine ulaştığını, zehirlenmek bir yana köpeklerin aynı zamanda yakıldığını ve katliam yapıldığını belirtti.

Bölgede besleme yapan koruma görevlisi, arazide iki günde 10 köpek ve 1 kedinin cansız bedenine ulaşmışlar.Açık çevrede, bulunan köpeklerin tamamının kayıp olduğunu ve ölü sayısının daha da artmasından endişe ettiklerini belirtti.

Haber linkide aşağıdadır ;

Siz de sessiz kalmayın bu zulme, sapkınlığa karşı durun. Onlar bize muhtaç, bi çığlıklarını duyup duyurmazsak onların ve bizim acımız katlanarak artar. Bir olalım zalimliği, sapkınlığı yeryüzünden silelim.

HAYVANLARA EZİYET EDENLERİN, ZARAR VERENLERİN CEZA ALMASINI İSTİYORUZ .

Sizleri de imza atma kampanyasına davet ediyorum.

Bugün müge imzanı bekliyor!

müge barut bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara'da yakılan katliam edilen korkunç köpek ölümleri! İşkencelere dur denmeli!». müge ve imza atan diğer 3.217 kişiye katıl.