0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Hayvan haklarının bu denli ihlal edildiği bu günlerde  Ankara'da Nata Vega AVM'de camekan bir bölgede doğal koşullarından uzak bir biçimde esir tutulan Serval kedisi ve onun durumundaki diğer tüm hayvanların doğal yaşam alanlarına dönmesini sağlamak için desteğinize ihtiyacımız var. Orman ve Su İşleri Bakanlığına yöneltilen soru önergesine verilen yanıt 'Mevzuata aykırı bir durumunun olmadığı' şeklinde oldu. Bakanlık cam kafeslerin bulunduğu katın hayvanat bahçesi olduğunu ve 23 Kasım 2022 yılına kadar işletmenin ruhsat süresi olduğunu belirtti. Hayvanların hayvanat bahçelerinde bile doğal ortamlarından ayrı tutulmaması gerekirken, insanların bile yaşam alanlarında savaş halinde olduğu AVM gibi mekanlarda tutulması kabul edilemez. Bakanlığın bu yanlıştan dönmesi için desteklerinizi bekliyoruz.

Bugün Elif Sıla imzanı bekliyor!

Elif Sıla Aşık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara'da Nata Vega AVM'de camekan bir bölmede sergilenen Serval kedisini serbest bırakın». Elif Sıla ve imza atan diğer 668 kişiye katıl.