Doğrulanmış başarı

Ankara Çankaya Belediyesi, Engellilere Ayrımcılık Yapma

Bu kampanya 19.465 destekçi ile değişim yarattı!

Bugüne kadar belediyecilikte örnek olarak gösterilen ve Türkiye'nin ilk Türk Pop Müziği Korosu'nu kuran Ankara Çankaya Belediyesi, geçmiş dönemlerde koristlerinden biri olan ve konserlerinde de yer alan Egehan Sınav'ın, bu sene koro kaydını, Down Sendromlu olması sebebi ile yenilememiş ve engellileri artık koroya almama kararı aldıklarını iletmiştir.

Engellilere yönelik pek çok farkındalık etkinliği ile takdir toplayan Çankaya Belediyesi'nin bu yaklaşımı, nasıl bir riya ve kandırma içerisinde olunduğunu göstermektedir. Engellilere pozitif ayrımcılık için, ötekileştirmeye karşı çıkmak, bir arada, farklılıklarımızı koşulsuz sevgi ile kabul edip yaşamak için bu kampanyamıza katılın.

Egehan, Çankaya Belediyesi Pop Müzik Korosu'nun +1 Farkı'dır. Çankaya Belediyesi, Ayrımcılık Yapma!

Bugün Zeynep Gülsüm imzanı bekliyor!

Zeynep Gülsüm Güngör Sınav bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ankara Çankaya Belediyesi, Engellilere Ayrımcılık Yapma». Zeynep Gülsüm ve imza atan diğer 19.464 kişiye katıl.