Amasra Kral Midyenin Tezgah Yeri Geri Verilsin (Kadın Girişimciler)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bir Buçuk Yıl önce Annem ve Ablamla "Babamız Vefat Etti " İstanbul'dan Memleketim Amasraya Taşındım ve Belediyeye Seyyar Midye Tezgahı İcin Başvurdum, Balıkcının Yeri Restorantının Karşısına Tezgah İcin İzin Aldım. Benden Başka Midye Tezgahı Yoktu.

Canımı Dişine Katıp Gece Gündüz Çalışıp Amasra'da Kral Midye Adıyla Midyemi Meşhur Ettim, Hizmetim , Temizliğin ve Misafirlerimize Güler Yüzümüze , Midye Satışlarını Görenler 5 Metre Mesafeye Yanıma Midye Tezgahı Acmaya Başladılar , Bende Yapısı ne Her Konuda Yardımcı Oldum , Lakin Mendirekte Mevkiinde Carlos Balık Evi Midye Satıslarimizdan Dolayı Bizi Düşman Algılayıp Yanıma Benden Sonra Acılan Diğer Midye Satıcılarıyla Bir Olup Benim Tezgahımın Cekilise Girmesini Talep Etti!

Ben Kadın Halimle Cırpınarak kazandıgım ünümü ve Ekmek teknemi Cekilise asla sokmam dedimsede Belediye zabıtaları 4 zabita kura duzenleyip benim tezgahimi Karlos Balik Evine Verdiler... Tezgahimdan Vazgecmemek icin tezgahımi başında bekleyip bütün gerekli mecralara haber verince elime seyyar midye yasaklanmıştır deyip tezgahımi kaldırdılar... Oysaki bir gün önce seyyar midye tezgahı adı altında benim tezgahımi Carlos Balık evine pesgeh çekmişlerdi!

Şimdi ben kadin oldugum icin öncelik yada torpil istemiyorum! kendi yerimi ve kendi işimi geri istiyorum! Bu Usulsüzlük için hepinizden yardım bekliyorum... çekilişte bulunan sabırlar başkanın haberi olduğunu belirtmişlerdi ama Belediye Başkanının haberi de yokmuş.... Herşey açık ve ortada.. Lütfen Bana destek olun...

Bugün Reyhan imzanı bekliyor!

Reyhan Kayabaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Amasra Kral Midyenin Tezgah Yeri Geri Verilsin (Kadın Girişimciler)». Reyhan ve imza atan diğer 94 kişiye katıl.