Petition Closed

Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu Madame Tussauds İstanbul'da ölümsüzleşsin

This petition had 12,237 supporters

Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu 25.07.2017 tarihinde elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti ve aramızdan ayrıldı, ancak Altın Elbiseli Adam olarak arkasında öyle güzel bir eser bıraktı ki ona aramızdan ayrıldı demek haksızlık olur. O hala buralarda ve buralarda olmaya devam edecek.

Varlığını ölümsüzleştirmek, sevenlerinin onu her istediklerinde yanında hissetmelerine fırsat vermek ve motosiklete gönül verecek gelecek nesillere onu tanıtmak amacıyla Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'nun Madame Tussauds İstanbul'da yer almasını talep ediyoruz.

Barkın Bayoğlu 11 yaşında İngiltere'de bir fuarda başlayan motosiklet tutkusunu sadece bir hobi olarak kendisine saklamayı tercih etmemiş, bu konuda uzmanlaşarak bilgi birikimini 7'den 70'e herkese ulaştırmayı misyonu olarak benimsemiştir. Bu yolda ilerleyerek Altın Elbiseli Adam olarak motosiklet camiasının önde gelen, milyonlar tarafından takip edilen ve çok sevilen ismi olmayı başarmıştır.

Altın Elbiseli Adam, motosiklet kullanmayı yeni düşünmeye başlayanlardan, yıllardır binlerce kilometre yapmış tecrübeli motosiklet kullanıcılarına kadar herkese ilham olmuş, yıllardır yaptığı eğitici ve bilgilendirici programlar ve katıldığı etkinliklerle milyonlarca kişiye ulaşmıştır. Farklı üslubu sayesinde motosiklet kullanıcısı olmayanların bile ilgisini çekerek hem motosiklet camiasına bilinçli yeni üyeler kazandırmış hem de motosiklet kullanan ve kullanmayanların güvenlikleri için birbirleriyle empati kurmasını sağlamıştır.

Altın Elbiseli Adam her fırsatta takipçilerine güvenli sürüş konusunda uyarılarda bulunmuş, tavsiyeler vermiştir. Risklerin ortadan kaldırılması için her zaman elinden gelenin fazlasını ortaya koymaya çalışmıştır.

Motosiklet camiasının bilinçli bireylerin katılımıyla büyümesi, daha güvenli, daha uzun yollarda gidebilmesi ve toplumun her kesiminin bu konuya dikkatinin çekilmesi hedeflerine ulaşmak için çalışmalarımız devam edecektir.

Bu gücü bize veren Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'nun Madame Tussauds İstanbul'da yerini alması için desteğinizi bekliyoruz.

Today: Ceren is counting on you

Ceren Ceylan needs your help with “Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu Madame Tussauds İstanbul'da ölümsüzleşsin”. Join Ceren and 12,236 supporters today.