Petición cerrada

Abusos a menors comesos en el passat a l'Escola Pública Baldiri Reixach de Banyoles

Esta petición ha conseguido 650 firmas


Ex-alumnes de "La Vila", afectats d'abusos sexuals, físics i psicològics per part del ex-professor Ll. C. van donar testimoni de les seves vivències a la presentació del llibre "L'inici del Final" de la Meritxell Carpio, el passat 23 de setembre al teatre Municipal de Banyoles on van assistir més de 200 persones. Les experiències que aquests ex-alumnes van compartir amb ľauditori revelen fets gravíssims que donen fe de la realitat que es plasma en les pàgines de l'escriptora. Es va recalcar el fet de que ďaltres professors eren coneixedors ďaquests fets lamentables i mai van fer res per aturar-ho.

Veient el silenci incòmode que regna a Banyoles per part de les institucions, es de justícia demanar explicacions a les persones involucrades i responsables durant tots els anys que aquests fets tant  menyspreables van succeïr.

Un cas tant greu ďabusos a menors no pot quedar sense aclarir i per això demanem explicacions públiques per part del màxim responsable del Centre Educatiu Baldiri Reixach durant els anys que va succeir, dels professors que van permetre que passés i del professor assenyalat per tots els testimonis com a autor de les agressions.

Banyoles no es mereix conviure amb una vergonya així.
Si tu també  estàs ďacord, signa la nostra petició, quants més serem, més aviat es podrà passar pàgina.

Banyoles 8 d'Octubre  2016.

Mes informació a:

http://www.elpuntavui.cat/punt-divers/article/4-divers/1006819-trencar-silencis.html

 http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/982989-una-banyolina-relata-uns-abusos-soferts-a-lescola.html

http://www.lavanguardia.com/local/girona/20161010/41900536118/recogen-firmas-exigir-explicaciones-escuela-denunciado-abusos.html

-----------------------------------------------------------------------------

Ex-alumnos de "La Vila", afectados de abusos sexuales, físicos y psicológicos por parte del ex-profesor Ll. C. dieron testimonio de sus vivencias en la presentación del libro "El inicio del Final" de Meritxell Carpio, el pasado 23 de septiembre en el Teatro Municipal de Banyoles donde asistieron más de 200 personas. Las experiencias que estos ex alumnos compartieron en el Auditorio revelan hechos gravísimos que dan fe de la realidad que se plasma en las páginas de la escritora. Se recalcó el hecho de que otros profesores eran conocedores de estos hechos lamentables y nunca hicieron nada para evitarlo.

Viendo el silencio incómodo que reina en Banyoles por parte de las instituciones, es de justicia pedir explicaciones a las personas involucradas y responsables que permitieron durante años que estos hechos tan despreciables sucedieran.

Un caso tan grave de abusos a menores no puede quedar sin esclarecer y por eso pedimos explicaciones públicas por parte del máximo responsable del "Centre Educatiu Baldiri Reixach" durante los años en que sucedieron los hechos, de los profesores que lo permitieron y del profesor señalado por todos los testigos como autor de las agresiones.

Banyoles no merece convivir con una vergüenza así.
Si tú también estás de acuerdo, firma nuestra petición, cuantos más seamos más rápido se podrá pasar página.

Banyoles 8 de Octubre 2016.

Más información en:

http://www.elpuntavui.cat/punt-divers/article/4-divers/1006819-trencar-silencis.html

 http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/982989-una-banyolina-relata-uns-abusos-soferts-a-lescola.htmlHoy: Ex cuenta con tu ayuda

Ex Alumnes necesita tu ayuda con esta petición «Als professors responsables de la època: Abusos a menors a l'Escola Publica Baldiri Reixach "La Vila" de Banyoles». Únete a Ex y 649 personas que ya han firmado.