Almanya'daki Neumünster Hayvanat Bahçesi'ndeki hayvanlar öldürülmesin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Degerli hayvansever dostlarım,

Almanya'nın kuzeyinde yer alan Neumünster Hayvanat Bahçesi yöneticisi/yetkilisi Verena Kaspari, Die Welt gazetesine verdigi demeçte, korona virüsü nedeniyle ziyaretçi gelmemesinden dolayı gelirlerinin düştüğünü, küçük bir işletme oldukları için devletten mali destek alamadıklarını belirterek, hayvanat bahçesindeki hayvanları listelediklerini ve açlıktan ölmemeleri icin bazı hayvanları digerlerine yedireceklerini belirtmiştir.

Penguenlerin ve ayı balıklarının günlük olarak çok fazla taze balık yemesi gerektiğinden bahsederek, bazı hayvanları açlığa mahkum etmektense, ötenazi uygulayabileceklerini söylemiştir.

Bu kabul edilemez bir durumdur.

Bir hayvanat bahçesinde zorla tutsak edilmiş hayvanlara bakma gücüne sahip Almanya, Kuzey Denizi ve Baltık Denizi'ne kıyısı varken nasıl olur da penguenleri ve ayı balıklarını doğal ortamlarına bırakmak yerine öldürmeyi düşünebilir?

Sırf para kazanmak icin doğal ortamlarından kopartılarak, iradeleri dışında zorla tutuldukları yerde, artık para kazandırmıyorlar diye bu masum hayvanlar ölmek zorunda bırakılırlar?

Lütfen, hepinize tek tek yalvarıyorum, lütfen Almanya Büyükelçiliği ve konsoloslukları dahil olmak üzere, ulaşabileceğiniz tüm hayvan dernekleri ve kuruluşlarını alarma geçirmek icin birlik olalım.

Bu hayvanların katledilmelerine, birbirlerine yem edilmelerine engel olalım.

Katkısı olacak herkese içten teşekkürler.