PETICIJA ZA POMOĆ NOVOM PAZARU

0 have signed. Let’s get to 2,500!
At 2,500 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!
anonymous ig started this petition to Aleksandar Vučić and

Internetom kruže informacije o nezadovoljavajućim uslovima za pacijente obolele od virusa COVID-19 u Novom Pazaru. Ovo uključuje visoka stopa smrtnosti, nehigijenski uslovi u bolnicama, broj zaraženih i umrlih koji se ne poklapa sa zvaničnim podacima. Uznemirujuće fotografije i podaci iz prve ruke se svakog dana pojavljuju, objavljuju od strane gradjana Novog Pazara na društvenim mrežama - na ovoj fotografiji se nalazi čovek koji je boravio u novopazarskoj bolnici kako leži na podu, na dušeku koji je doneo od kuće, na kome je, nažalost, kasnije i umro. Mediji se ne oglašavaju, predstavnici vlasti se ne oglašavaju ili bezvredno ubedjuju narod da je sve pod kontrolom bez osnove i dokaza, uprkos narodu koji tvrdi drugačije.

Novom Pazaru je potrebna pomoć, i prvi korak bi bio pažnja medija i vlasti. Pozivam gradjane Novog Pazara da na svojim profilima na društvenim mrežama govore o svojim iskustvima, po mogućnosti uz fotografije i video snimke. Sve dok nema sasvim pouzdane organizacije koja bi se mogla navesti, donacije nisu moguće kao način da pomognemo, ali ovom peticijom možemo podići svest i proširiti vest velikom brzinom.

U ovakvim trenucima je važno da se držimo zajedno, pomažemo jedni drugima kako znamo i umemo. Neka nas verske ili druge razlike ne razdvoje kada smo jedni drugima potrebni! Molim vas da potpišete i podelite peticiju.

0 have signed. Let’s get to 2,500!