Peticion kundër vaksinimit të fëmijve nga diaspora për vizitë në vendëlindje

Peticion kundër vaksinimit të fëmijve nga diaspora për vizitë në vendëlindje

16 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 25.
Startdatum
Petition an
Albin Kurti und

Warum ist diese Petition wichtig?

Gestartet von Burim Krasniqi

Peticion kundër vaksinimit të fëmijve nga Diaspora për pushimet e fundëvitit. 
kërkojmë nga Kryeministri Kurti, Zavendeskryeministrat si dhe Ministrit të shëndetësisë Arben Vitia ti rishtyrtojnë masat kundër Covid19 që jan hy tash ne fuqi. Mendoj se mjafton nese femijët nën moshën 18vjec të paraqesin testin negativ PCR, dhe jo sic e kanë cekur dëshmin e vaksinimit.

ne si prindër po luftojmë me mish e me shpirt qe gjeneratat e reja ti kalojn pushimet ne Kosov, po i posedojm me dolumenta Kosovare edhe pse jan shtetas Zvicerrjan, kurse ju po na i bllokoni te terat mundesi per ti kalu pushimet e fundvitit me te dashurit tane.

me rrespekt per te gjithë

 

 Burim Krasniqi

 

16 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 25.