Akyazı Stadı’nın yanına hastane yapılmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

#AkyazıdaHastaneİstemiyoruz

Trabzon / Akyazı'da yapılacak olan hastane Trabzonspor'un yeni stadı Akyazı Stadı'nın hemen yanında yapılacak. Stat yanında hastane yapımı kabül edilemez bir projedir. İnsanlar statta "gol" diye sevinirken stadın hemen yanında yapılması planlanan hastanede "üzülen insanların" olması vicdanlara asla sığmaz.

Ayrıca biz Trabzonsporlulara burada bir spor kompleksi yapılacağı sözü verildi. Otel yapılacak, eğlence merkezi yapılacak,  müze yapılacak ve gelirleri Trabzonspor'a ait olacak denildi.

Trabzonlular, Trabzonsporlular olarak statta sevinirken hemen yanımızda hasta olan insanların olması bizleri rahatsız edecektir. Üstelik maç günleri Akyazı'da araç trafiği oluşacak. Bu trafikte hastaların hastaneye acil olarak yetiştirilmesinde sıkıntı çıkacaktır.

Derbi maçlarında burada oluşan trafiği görmezden gelerek buraya hastane yapılması ciddi manada sorunlara yol açar.

Trabzon büyük bir şehir, hastane yapımı konusunda yapılacak yer çok. Koca Trabzon'da hastanenin Akyazı Stadı'nın hemen yanına yapılması akıl almaz bir projedir.

"İnsan sağlığı mı önemli, hastanenin çok güzel bir yerde olması mı? Düşün ve kararını ver."