FETÖ YARGISI HÜKÜMSÜZDÜR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Bizler Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan devletine, milletine ve ülkesine bağlı sayıları milyonları bulan adli mahkum yakınlarıyız. Yaklaşık 2 yıldır devletimiz FETÖ mensubu hainlerle mücadele vermektedir. FETÖ bildiğiniz üzere en büyük darbeyi yargıda yapmıştır. Sadece kumpas davalarında değil, adli suçlarda da FETÖ'CÜ hâkim, savcı ve polislerin ortak imzaladığı mağduriyetler bulunmaktadır. Bu durum sanıldığı kadar da az değildir. Anayasamızın Adil yargılanmayla alakalı maddesi "Adil Yargılanma Hakkı" başlıklı İHAS m6/1'e göre; "Herkes,gerek medeni hak ve yükümlülükleriyle ilgili nizalar, gerek cezai alanda kendisine yöneltilen suçlamalar konusunda karar verecek olan, yasayla kurulmuş BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ bir mahkeme tarafından davasının makul bir süre içinde, hakkaniyete uygun ve açık olarak görülmesini istemek hakkına sahiptir". Çok uzun yıllardır yargı organlarımız işgal altında kalmış ve adil yargılanma hakkımız elimizden alınmıştır.
İmza sahipleri olarak bizler anayasal hakkımız olan Adli mahkumlar adına 10 Yıl Ceza İndirimi , Şartlı SalıVerme , İnfaz Yasasında Değişiklik istemek için imza kampanyasını başlatmış bulunuyoruz. Siz değerli Devlet Büyüklerimizden ; Terör,Fetö, Pedofili haricinde TCK'nun her maddesinde mağdur edilmiş Adli Mahkuma Eşit Yasa ile mağduriyetlerimizin giderilerek MHP tarafından hazırlanıp Meclise sunulan Taslağın ; TCK 81-82-103 (küçük gelinler) ve diğer kapsam dışı tutulan maddeler eklenerek , kapsamdaki maddeler çıkarılmadan, toplumsal barış sürecinin de bir gereği olarak değerlendirilmesini talep ediyoruz.

Konuyla ilgili gereğinin yapılmasını saygılarımızla makamınıza sunarız

Bugün Tuğba imzanı bekliyor!

Tuğba Ağa bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «akparti.org.tr: FETÖ YARGISI HÜKÜMSÜZDÜR». Tuğba ve imza atan diğer 1.212 kişiye katıl.