Prioritzem Serveis socials i No els sous dels polítics a Sant Pere de Vilamajor

Prioritzem Serveis socials i No els sous dels polítics a Sant Pere de Vilamajor

Creada
2 de octubre de 2019
Dirigida a
Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
Firmas: 114Próximo objetivo: 200
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

Iniciada por Revista VilaVeu

En el primer ple de nova legislatura, l'equip de govern de l'ajuntament de Sant Pere aprova doblar-se els seus sous, i passar de 87.329€/any a 189.000€/any, sense donar cap explicació ni justificació a la població.

A la vegada, el pressupost de "Serveis socials" de Sant Pere per al 2019, és de 201.405€, només 12.205€ menys que el que percebran les set persones de l'equip de govern, amb una població de 4.371 habitants. Com a dada significativa, que ens parla de com és d'insuficient el pressupost de serveis socials, només entre gener i febrer del 2019 van haver de marxar de Sant Pere quatre famílies per no tenir on viure per la seva situació de precarietat laboral i econòmica.

Malauradament, aquestes dades i aquests fets ens tornen a parlar de l'absència de vocació de servei i de transparència en la seva gestió dels nostres dirigents. Tornen a assenyalar les ànsies d'aprofitar el càrrec per treure'n beneficis personals. De no voler veure ni entomar la situació de crisi permanent en què viuen moltes persones del nostre poble. Sembla que “fer-se polític” és girar la cara a les necessitats que tenim, i no ser conseqüent ni responsable de la tasca que els hem encomanat de procurar pel bé comú.

Apoyar ahora
Firmas: 114Próximo objetivo: 200
Apoyar ahora

Destinatarios de la petición

  • Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor