Petition Closed
Petitioning Ajuntament de Manresa and 10 others

Ajuntament de Manresa: Que l'ajuntament faci insubmissió fiscal a Espanya

La sobirania fiscal és una peça clau en el procés d'independència per tal de garantir la liquiditat durant aquest procés. El proppassat 17 de febrer de 2012 el ple de l'ajuntament va aprovar una moció que l'instava a ingressar els impostos a l'ATC quan fos legalment possible. Ja hi ha 2 ajuntaments que ho han fet i han demostrat que és possible. És hora doncs que la capital de la Catalunya Central lideri aquest procés.

Letter to
Ajuntament de Manresa
Regidor Jordi Serracanta Espinalt
Regidora Àuria Caus Rovira
and 8 others
Regidora Maria Olga Sànchez Ruiz
Regidor Ramon Bacardit Reguant
Regidor Josep Maria Sala Rovira
Regidor Miguel Davins Pey
Regidor Antoni Llobet Mercadé
Regidora Silvia Gratacós Gonzàlez
Regidora Maria Mercè Rosich Vilaró
Regidor Joan Calmet Piqué
La sobirania fiscal és una peça clau en el procés d'independència per tal de garantir la liquiditat durant aquest procés. El proppassat 17 de febrer de 2012 el ple de l'ajuntament va aprovar una moció que l'instava a ingressar els impostos a l'ATC quan fos legalment possible. Ja hi ha 2 ajuntaments que ho han fet i han demostrat que és possible. És hora doncs que la capital de la Catalunya Central lideri aquest procés. És per això que us demanem que ingresseu els impostos que genera l'Ajuntament de Manresa a l'Agència Tributària de Catalunya.

Arnau Padró started this petition with a single signature, and now has 671 supporters. Start a petition today to change something you care about.