Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı

Sığınmaevlerinde Yaşayan Kadınlar Oy Kullanamıyor…

Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi, gelecek yıl da genel seçimler duruyor. Üzgünüz, görülüyor ki sığınmaevinde yaşayan kadınların en doğal seçme hakkını kimlikleri ifşa edilmeden güvenlik içerisinde kullanabilmelerini sağlayacak, yasal düzenlemelerin yapılmasına ilişkin herhangi bir adım atılması yine söz konusu değil.

Biz Kadın Çalışmaları Derneği olarak toplumun en büyük sorunlarından birisi olan şiddetin doğurduğu sonuçlardan kurtulmak için geldikleri sığınakta “kadınların yok sayılarak ötekileştirilmesine” karşı duruyor ve tüm duyarlı kurum ve kişileri kampanyamızı desteklemeye davet ediyoruz.

Bir imza da siz atın

Lütfen bu kampanya çağrısını yaygınlaştırın

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü
    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı

Kadın Çalışmaları Derneği bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 1.056 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Kadın Çalışmaları Derneği imzanı bekliyor!

Kadın Çalışmaları Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı: Sığınmaevlerindeki kadınların gizlilik kuralı bozulmadan oy kullanması mümkün kılınsın.». Kadın Çalışmaları Derneği ve imza atan diğer 1.055 kişiye katıl.