G3 yaşındaki çocuğumun uğradığı cinsel istismarı yayalım lütfen suçlular cezasız kalmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

ne yapacağımı bilmiyorum
kafam çok karışık
durum maddi değil ama
ağar manevi
yerimde olsanı ne yapardınız bilmek isterdim
?????????
diye
ben yazdığım paylaşmayı düşündüğüm bu yazıyı size yolluyorum yaşadıklarımızı siz artık tahmin edin ok
olurmu??
Çocuklara tecavüz ödüllendiriliyor
Yapanlar mülakatlandırıldığı gibi birde maduriyetimizin üzerine para ödüyoruz
Biz hangi ülkede yaşıyoruz bana yardım eder misiniz? ?
Benim hakkımı arayabiliceğim bir merciye ulaşmadım bir kapı bulamadım. Derdimi anlatabileceğim yardım edebileceğine inandığım bir siz varsınız
05358812324

yedi senede iki defa mahkeme heyeti değişiyor .. bu iki mahkeme heyetide müşteki, mağdur, tanık ve sanık ifadeleri adli tıp ve hastane raporları, Mahkeme dosyası, sair belge ve deliller kapsamınca Sanık Mehmet Tugay İstanbulun madurun vücuduna cisim sokmak suretiyle ''cinsel istismarda bulunduğu sabit görülmekle, bu suçtan eylemine uyan TCK, nın 103/2 maddesi gereğince suçun işleniş biçimi suç ve konusunun önem ve değeri sanığın duruşmalarda gözlenen kişilği göz önüne alınarak taktiren 8 YIL SÜRE İLE HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILMASINA ... Sanığın eylemi sonucu mağdurun ruh sağlığının bozulduğu saptanmakla TCK , nın 103/6 maddesince sanığın neticen 15 YIL SÜRE İLE HAPİS CEZASIYLA CEZALANDIRILMASINA karar verilmişti

Çocuklara tecavüz ödüllendiriliyor yapanlar mükafatlandırıldığı gibi maduriyetimizin üzerine birde olağanca borç bindi borçlu çıktık.. Biz hangi hukuk ülkesinde yaşıyoruz.. bir anneyim sosyal medyadan başka hakkımı arayabileceğim bir merciye ulaşamadım bir kapı bulamadım.. 2 aylık yavru köpeğe duyulan hassasiyetin 3 yaşındaki erkek çocuğuma duyulması için ne yapmam lazım ??
sesimi duyurmam lazım
düzen ..... kapital sistem.....sisteme birdaha yenildi....insan.......fakire adalet yok

Bugün Cumhurbaşkanlığı imzanı bekliyor!

Cumhurbaşkanlığı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aile ve sosyal politikalar bakanlığı. Adalet bakanlığı. Yatgıtay. Anayasa mahkemesi. Cumhurbaşkanı: 3 yaşındaki çocuğumun uğradığı cinsel istismarı yayalım lütfen suçlular cezasız kalmasın». Cumhurbaşkanlığı ve imza atan diğer 183 kişiye katıl.