Uçağımızın Adı Alaşehir Olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Bağımsızlık mücadelemizin önemli mihenk taşlarından Alaşehir Kongresi'nin 100. yıl dönümünde, Alaşehir'in markalaşmasına bir katkı da Türk Hava Yolları'ndan olsun.

Geçmişi 2 bin yıl öncesine dayanan Alaşehir, verimli toprakları, yer altı sıcak su kaynakları, sanayileşmesi ve dünyanın bildiği Sultani üzümüyle gerçek bir değer.

Alaşehir’e bir değer daha katmak ve bilinirliğini artırmak için yeni bir kampanya başlatıyoruz ve Türkiye’nin dört bir tarafından desteklerinizi bekliyoruz.

Bir dünya markası olan Türk Hava Yolları’na bu ay sonunda teslim edilecek olan Boing 787-9 tipi TC-LLA kuyruk tescilli alan uçağın adının üzümün başkenti olan Alaşehir konmasını talep ediyoruz.

Bereketli topraklarımızın dünya genelinde tanınması için Alaşehir Belediyesi olarak; değerli THY yöneticilerinin çağrımıza kulak vermesini rica ediyoruz. Dünyanın her yerine ulaşan geniş ağıyla Türk Hava Yolları, bu talebimizi dikkate aldığında Alaşehir adını dünyanın pek çok noktasıyla buluşturacak…

THY bundan önce de her yeni teslim aldığı uçağa, ülkemizdeki illerin, önemli ilçelerin, tarihi ve turistik bölgelerin isimlerini verdiği bir sistem oluşturmuştu (Marmaris, Alanya, Göreme, Şişli, Beykoz, Üsküdar, Kağıthane gibi).

Bağımsızlık mücadelemizin önemli mihenk taşlarından Alaşehir Kongresi'nin 100. yıl dönümünde, Alaşehir olarak biz de bu sistem içinde yer almak istiyoruz

Haydi siz de başlattığımız bu kampanyaya destek verin Alaşehir’imiz daha çok tanınsın…

#UçağımızınAdıAlaşehirOlsun
#Alaşehir