Petition Closed
Petitioning Bakan Yardımcısı Dr. Nurettin AKMAN and 10 others

Adana Valiliği & Orman Bakanlığı : Adana'da sokak köpeğine yapılan işkence cezalandırılsın, yenileri önlensin

Bu kampanyada Adana ilinde bir sokak köpeğine çocuklar tarafında yapılan eziyete karşı başlatılmıştır. ilgili bakanlık ve ilgili valilik'ten cocukların psikolojik tedavi görmesi ailelerinin para cezasına çarptırılması istenmiştir.Amacı bu ve benzer olayların bir daha yaşanmaması için örnek oluşturmak..Bu olayı yaşatan çocuklar psikolojik tedavi görsün aileleri para cezasına çarptırılsın.Yenileri önlensin.

İlgili haber linki http://gundem.milliyet.com.tr/cocuklarin-vahset-oyunu/gundem/detay/1752313/default.htm#commentscroller

This campaign has been started against the torture to a stray dog made by kids in Adana/Turkey. We are requesting psychological treatment for these kids and their families to receive fine from related Turkish ministry and Adana governer. The aim is to set this up as an example and prevent these happening again in the future.

Letter to
Bakan Yardımcısı Dr. Nurettin AKMAN
Bakan Prof. Dr. Veysel EROĞLU
TC Adana Valiliği Sn Hüseyin Avni COŞ
and 8 others
Müsteşar Prof. Dr. Lütfi AKCA
Müsteşar Yardımcısı Mustafa ELDEMİR
Müsteşar Yardımcısı Dr. Mahir KÜÇÜK
Müsteşar Yardımcısı Haydar KOÇAKER
Müsteşar Yardımcısı Sedat KADIOĞLU
Doğa Koruma ve Milli Genel Müdürlüğü / Genel Müdür Ahmet ÖZYANIK
Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Cemal NOGAY
test Test
Adana'da sokak köpeğine yapılan işkence sahiplerinin örnek teşkil etmesi ve yenilerinin önlenmesi amacı ile (ilgili çocukların) psikolojik tedavi görmesi ve ailelerinin para cezasına çarptırılması için kurumunuzun ilgili birimleri yönlendirerek insanlığa ortak olmasını arz ederiz.