Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Bakan Yardımcısı Dr. Nurettin AKMAN ve 10 diğer muhatap daha

Bu kampanyada Adana ilinde bir sokak köpeğine çocuklar tarafında yapılan eziyete karşı başlatılmıştır. ilgili bakanlık ve ilgili valilik'ten cocukların psikolojik tedavi görmesi ailelerinin para cezasına çarptırılması istenmiştir.Amacı bu ve benzer olayların bir daha yaşanmaması için örnek oluşturmak..Bu olayı yaşatan çocuklar psikolojik tedavi görsün aileleri para cezasına çarptırılsın.Yenileri önlensin.

İlgili haber linki http://gundem.milliyet.com.tr/cocuklarin-vahset-oyunu/gundem/detay/1752313/default.htm#commentscroller

This campaign has been started against the torture to a stray dog made by kids in Adana/Turkey. We are requesting psychological treatment for these kids and their families to receive fine from related Turkish ministry and Adana governer. The aim is to set this up as an example and prevent these happening again in the future.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Bakan Yardımcısı
    Dr. Nurettin AKMAN
  • Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri
    Cemal NOGAY
  • Doğa Koruma ve Milli Genel Müdürlüğü / Genel Müdür
    Ahmet ÖZYANIK
    Sedat KADIOĞLU
    Haydar KOÇAKER
    Dr. Mahir KÜÇÜK
    Mustafa ELDEMİR
  • Müsteşar
    Prof. Dr. Lütfi AKCA
  • TC Adana Valiliği
    Sn Hüseyin Avni COŞ
  • Bakan
    Prof. Dr. Veysel EROĞLU
  • test
    Test

Canan Demir Kurukaya bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 7.155 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Canan imzanı bekliyor!

Canan Demir Kurukaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adana Valiliği & Orman Bakanlığı : Adana'da sokak köpeğine yapılan işkence cezalandırılsın, yenileri önlensin». Canan ve imza atan diğer 7.154 kişiye katıl.