Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 7.150 destekçi ulaştı

Bu kampanyada Adana ilinde bir sokak köpeğine çocuklar tarafında yapılan eziyete karşı başlatılmıştır. ilgili bakanlık ve ilgili valilik'ten cocukların psikolojik tedavi görmesi ailelerinin para cezasına çarptırılması istenmiştir.Amacı bu ve benzer olayların bir daha yaşanmaması için örnek oluşturmak..Bu olayı yaşatan çocuklar psikolojik tedavi görsün aileleri para cezasına çarptırılsın.Yenileri önlensin.

İlgili haber linki http://gundem.milliyet.com.tr/cocuklarin-vahset-oyunu/gundem/detay/1752313/default.htm#commentscroller

This campaign has been started against the torture to a stray dog made by kids in Adana/Turkey. We are requesting psychological treatment for these kids and their families to receive fine from related Turkish ministry and Adana governer. The aim is to set this up as an example and prevent these happening again in the future.

Bugün Canan imzanı bekliyor!

Canan Demir Kurukaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adana Valiliği & Orman Bakanlığı : Adana'da sokak köpeğine yapılan işkence cezalandırılsın, yenileri önlensin». Canan ve imza atan diğer 7.149 kişiye katıl.