"Her türlü canlının uğradığı istismar için cezaların ağırlaştırılması"

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

insanlık ayıbı deyip geçilebilecek kadar basit bir konu değil. insanoğlu içindeki kötülüğü yenemedikçe hep kendinden güçsüz olanı istismar edecek. bu yeri gelecek bir çocuk, bir kadın veya bir hayvan olacak. artık sayısını bile aklımızda tutamadığımız bu olaylara zihinlerimiz o kadar aşina ki, en son haber de 2 gün sonra unutulmaya mahkum durumda. evlatlarımıza güvenli ve huzurlu topraklar bırakabilmemiz için artık birilerinin ipleri eline alması gerekir. artık rahatça nefes alabilmemiz için cezaların ağırlaştırılması ve cezaya herhangi bir indirim uygulanmaması gerekir. artık bu ince noktada bir şeyler kopmadan, caydırıcı en ağır çözüm yolu bulunmalı. içimizdeki şeytandan kurtulabilmek ümidiyle. #busonolsun

Bugün İpek imzanı bekliyor!

İpek Araş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@adaletbakanligi : "Her türlü canlının uğradığı istismar için cezaların ağırlaştırılması"». İpek ve imza atan diğer 50 kişiye katıl.