Koronavirüse yakalanan hasta tutsak Deniz YILDIRIM'A ses ol

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Elazığ 1Nolu Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevinde siyasi tutsak olarak tutulan Deniz Yıldırım, 31 Ocak 2020 tarihinde kolon(bağırsak) kanseri ameliyatı geçirmiştir. Deniz Yıldırım'ın 1 buçuk metre kalın bağırsağı alınıp, ince bağırsağı dışarıda bir şekilde halen tedavisi devam etmektedir. Bu ameliyat sonrası Yıldırım'ın tahliye edilmesi gerekirken, koranavirüs sürecinde de tahliye edilmemiştir. Sağlıksız koşullarda cezaevinden hastaneye getirilip götürülen Deniz Yıldırım'a 23 Haziran 2020 tarihinde koronavirüs (covid-19) teşhisi konulmuş ve hastanede tedavi altına alınmıştır.

Kanser hastalığı nedeniyle ölüm riski bulunan Yıldırım' ın, Koronavirüs ile birlikte bu riski daha da artırmıştır. Deniz Yıldırım'ın biran önce tahliye edilmesi ve sağlıklı koşullarda tedavisinin yapılmasını talep ediyoruz.

Daha fazla ölümlerin yaşanmaması adına herkesin bu  kampanyaya duyarlılık göstererek destek olmasını bekliyoruz.

SAYGILARIMLA.

(İmzaladıktan sonra e-postanıza gelecek mesajı onaylamanız gerekmektedir. Aksi taktirde imzanız geçersiz sayılmaktadır.)