Hayvanlara eziyet çektirenler için ağır cezalar gelsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hayvanlara yapılan zulme artık biri dursun desin istiyorum. Her gün en az 1 tane hayvan birilerinin işkencisi yüzünden ölüyor ama bunu ona yapanlar ifadesi alındıktan sonra malasef bırakılıyor çünkü bunla ilgili bir yasa yok caydırıcı bir etkisi yok. Ben arabanın arkasına bağlanıp sürüklenen, kollari bacakları kesilen, kuyruğu kesilen, çuvala koyulup çöpe atılan hayvanlari görünce gece yatamıyorum birileri de yatamasın ve cezalarını çeksin istiyorum. Çocuklara hayvan sevgisi aşılamamız gerekiyor. Eğer bir yasa çıkarsa bu işkenceleri yapan kişiler ağır cezalar alırsa umuyorum ki bir daha hiç bir hayvan kesilip çöp kenarlarina atılmayacak yada yakılıp tekmelenmeyecek. Onlarin sesi çıkmıyor gözlerinden anlayabiliriz ama ne kadar acı çektiklerini. Biz onların sesi olmamalıyız. Ve biz bunu şimdiden yaparsak ilerde çocuklarımız eminim daha cok korup kollayacaktır onları.

Bugün halil ibrahim imzanı bekliyor!

halil ibrahim onat bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «adalet bakanlığı: Hayvanlara eziyet çektirenler için ağır cezalar gelsin.». halil ibrahim ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.