Ne kadar susarsanız VICDANSIZLIK o kadar artar.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Adana da 4 yaşındaķi kız çocuğuna tecavüz edip organlarını parcalayıp ölümüne sebep olan, Eşi kanserle mücadele ederken 4.5 yaşındaki öz kızına 1.5 yıl tecavüz eden baba ve 17 yaşında kanseri yenmiş bir genç kızı tecavüzden sonra öldürüp gömen üvey baba.. Çocuk Haklarına Dair Sözleşme nin 19-34-35 ve 39 uncu maddelerine istinaden Türkiye Cumhuriyetinin bekası için sağlıklı bireyler yetiştirebilmek ve Çocuklarımızın toplumda bireysel bir yaşantı sürdürebilmesi için her türlü ihmal ve istismardan korumak adina, küçücük bedenlere pis elleri ile dokunan ve öz yada üvey evlatlarına bile gözleri dönmüş bu canilere kimyasal hadım getirilmesini talep ediyorum.

"Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir." M.Kemal Atatürk

Bugün Dilara imzanı bekliyor!

Dilara Usel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit GUL: Ne kadar susarsanız VICDANSIZLIK o kadar artar. Çocuklar susar ama sen SUSMA». Dilara ve imza atan diğer 46 kişiye katıl.