17 yaşındaki yeğenine tecavüz eden pisliğin tutuklanmasını istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Merhaba bugün bir 17 yaşındaki bir kız kardeşimiz için adalet arıyoruz.

İsviçre'den Mardin'e ailesi ile gelen 17 yaşındaki genç kız öz amcası tarafından iki gün boyunca tecavüze uğruyor. DNA raporu ile kanıtlanmasına rağmen bu iğrenç olay OSMAN CUR adlı pislik serbest bırakılıyor. Serbest bırakıldığı gün ailesi davul zurna ile karşılıyor bu pisliği. Genç kız 3 defa intihara kalkışmış. Mahhemede dedesi "senin götün bizim şerefimizden daha mı önemli?" diye bağırmış. Empati kurup yaşadıklarını anlamaya çalışınca bile insanın yüreği daralıyor. Ki düşünün bu kız bunları yaşadı ve bunu yaşatan pislik dışarıda. Bu kişiyi içeri tıkmak ve adaleti sağlamak için sizin yardımınıza ihtiyacımız var. Genç kızı tanımıyorum olayı sosyal medyadan gördüm ve çok zoruma gitti. Bu yüzden bu kampanyayı paylaşıyorum. Herkes kendi başına gelebileceğini, kendi çocuğu, kızı başına gelebileceğini düşünsün böyle bir olayın. Artık bu insanlara izin vermeyelim. Adaleti sağlamamıza yardım edin lütfen.