Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 2.023 destekçi ile değişim yarattı!

Ülkemizde tecavüz ve kadın ölümlerinin son derece sıklaştığı şu günlerde ekran önündeki ünlü isimlerin insanlara örnek olması gerekir. Bu ünlü insanların kurduğu cümleler büyük insan kitleleri tarafından örnek alınabilir. Nihat Doğan tecavüzü lanetlemesi gerektiği yerde saçma sapan tweet atarak caniliği, tecavüzcülüğü meşrulaştırmaya çalışmıştır. Kadınlara karşı hiçbir saygısı olmayan ve kendisini takip eden onlarca insanı adeta suça teşvik etmeye çalışan bu ''ünlü'' insanı artık televizyonlarda görmek istemiyoruz. Ülkemizin en çok izlenen yarışması olan Survivor' dan çıkarılmasını bekliyoruz, arzuluyoruz.

Bugün Burak imzanı bekliyor!

Burak Gündoğdu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Acun Ilıcalı: Özgecan Aslan' ın tecavüz edilip öldürülmesinden sonra attığı tweetlerinden dolayı Nihat Doğan' ı Survivor' da görmek istemiyoruz.». Burak ve imza atan diğer 2.022 kişiye katıl.