Doğrulanmış başarı

Şeyda Öğretmen GATA'da tedaviye alınsın

Bu kampanya 182.721 destekçi ile değişim yarattı!

Merhaba. Biz Uludağ Üniversitesi Ingilizce Öğretmenliği bölümü 2010 mezunları olarak, Şeyda Gökçe Bakan adına yazıyoruz. Arkadaşımız Şeyda Gökçe Bakan'ın 8 ay önce Van'da çalıştığı okuldan evine dönerken içinde olduğu aracın karda kayması sonucu yaptıkları kazada boynu kırıldı. Geçirdiği çok sayıda ameliyattan ve aldığı uzun fizik tedaviden sonra şu an tekerlekli sandalyeye oturabilir aşamaya geldi.

Yeniden sağlığına kavuşmak için ağrılı ve yorucu tedavilere sabırla katlanıyor. Ancak ilk kaza yaptığı günden beri arayan soran tüm yetkililerin "En geç Mayıs'a kadar alınacaksın" diye söz verdiği GATA tedavisi bir türlü başlamıyor. Devlet sadece ilk 2 ay tedavi masraflarını karşıladığı için şu an İzmit'te özel bir hastanede tedavisine devam ediyor. Oldukça pahalı olan bu merkezin ücretlerini ödemek de Şeyda ve ailesi için gün geçtikçe zorlaşıyor.

Bu tip vakalarda ilk bir yılda uygulanan tedavi çok önemli, bu yüzden ara veremiyorlar. Tek istedikleri kendilerine verilen sözlerin tutulması ve GATA tedavisinin başlaması. Evinden 1500 km öteye atanıp oradaki çocuklara öğretmenlik yapmak için kar kış demeden yollara düşen Şeyda Öğretmen'i lütfen göz ardı etmeyin!

Bugün Tuğçe imzanı bekliyor!

Tuğçe Serin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Acil Yardım: Şeyda Öğretmen GATA'da tedaviye alınsın». Tuğçe ve imza atan diğer 182.720 kişiye katıl.