Ağaran Şelalesi'nin Kaderi Uzungöl'e Dönmesin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Herkese Merhaba!

Doğup büyüdüğüm yerlerin nasıl turistik amaç ile acımasızca heder edilmeye çalışıldığını gördüğüm için bu kampanyayı başlatıyorum.

Uzungöl'ün müthiş güzelliğinden bugün betonlaşmış haline nasıl dönüştüğünü hep beraber gördük. Bölge halkı bugün için biraz daha fazla kazansın diye geleceğini çöpe nasıl attığını izledik. Bölgeye turist kazandırmak oraya 5 katlı otel ve tesis yapmak değil sadece. Turist deyince insanların aklına sadece yüksek katlı yapıların gelmiyor olması lazım. Evet, bölgemize turist gelsin! Evet, dünyanın her tarafında tanınmış bir yerleşke olalım! Evet, bölge halkımızın kazancı olsun! Kimsenin bu konuda karşı görüşü olacağını sanmıyorum ama bu şekilde değil! İnsanımızın bu konuda bilinçlenmesi, en önemlisi de devletimizin buna müsade etmemesi gerekli.

Bu sebepler ile, Rize İli, Çayeli İlçesinin doğal güzelliği olan Ağaran Şelalesinin etrafında yapılan yapıların incelenmesi ve buna bir dur denilmesi arzusu içerisindeyim.

Bugün Aslı imzanı bekliyor!

Aslı Yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ağaran Şelalesi'nin Kaderi Uzungöl'e Dönmesin!». Aslı ve imza atan diğer 74 kişiye katıl.