Yediğimi, içtiğimi paylaşıyorum. Daha sağlıklı ve verimli yaşıyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Dünyada ve ülkemizde aç uyuyan çocuk kalmasın. Çocuklar sağlıklı gıdalarla beslensin, temiz su içebilsin istiyorum. Kaynaklarımızı adil olarak paylaşırsak hepimize yeterli. Çözüm biziz ve çare çok.

Çok yemek, sofradan fazlasıyla tok kalkmak bedenimize ve aktif yaşantımıza zararlı. Dışarıda ve evde yediğimiz yemek ve içeceklerin bir kısmı çöp oluyor. Olmasın artık. Hem kendimizi,hem başkalarını,hem de doğamızı koruyalım.

Tabağımı ve bardağımı paylaşıyorum etiketli içecek ve yiyecekler eklensin menülere. Aynı paraya daha az yiyecek olsun tabağımızda. Bardağımızda da daha az içecek.( Örnek bir köfte eksik olsun.) Doymazsak 2. sini de sipariş ederiz aynı menüden zaten. Marketlerde de seçili ürünlerin etiketlerine eklensin bağış fiyat olarak.

Kredi kartlarıyla yapılan ödemelerde ödeme detayında ayrıştırılsın tutar. Bankalardaki bu fon için açılan hesaplarda  biriksin bu paralar. Bu birikimlerle bu konuda çalışan denetimli derneklere bu fon aktarılsın. Bu fonların kaç cocuğu açlıktan koruduğu ise billboardlarda ve tvler de duyurulsun. Azıcık az tüketebildiğimizde, ufacık bir fedakarlıkla yaptığımız market alışverişlerimizle kaç çocuğun tok  uyuyabildiğini bilsin herkes.

Bütçemize ne kadarı uygunsa katılabiliriz bu kampanyaya  hepimiz. Bazen ayda bir paket makarnayla. Bazen ailecek çıktığımız bir akşam yemeği ile. Bazen de bir market alışverişimizle. Yarım litrelik bir su bile olur.

1 milyon kişi günde sadece 20 kuruş bağışlasa günde 200000 TL eder. Ayda 6000000 TL Açlık sınırı 1500TL ülkemizde. Bunun içinde sadece yemek parası yok üstelik. 1 milyonumuzdan ayda sadece 6 TL paylaşım ile 8000 çocuk tok gider uykuya.

Çocuklarımıza paylaşmayı yaşatarak öğretmek ve temel bir sorunu aşarak diğer sorunları çözmeye odaklanabilmek en büyük kazancımız olacaktır.

Bugün gultac imzanı bekliyor!

gultac bozkurt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aç uyuyan çocuk kalmasın!». gultac ve imza atan diğer 494 kişiye katıl.