Doğrulanmış başarı

Açık Artırmayla Satışa Çıkarılıp Katledilmesi Planlanan Geyikler İçin El Ver...

Bu kampanya 13.926 destekçi ile değişim yarattı!

Tarım ve Orman Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğü, 2 adet kızıl geyiğini av turizmi kapsamında vurulması için ihaleyle satışa çıkardı.

İhale takvimi Basın İlan Kurumu tarafından kamuoyuna duyuruldu.
Tarım ve Orman Bakanlığı Bursa 2. Bölge Müdürlüğü'nün Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki toplantı salonunda ihale yöntemiyle 10 Haziran 2019 günü saat 11.00'de yapılacak olan satışta, vurulacak her bir geyik için 14 bin lira ödenecek. Çalışmanın kent turizminin gelişmesine katkı sağlaması planlanırken, hedeflerinin ise geyiklerin neslini bir seviyede tutarak düzenli hale getirmek ve av turizmini geliştirmek olduğu açıklandı.

Bu güzel canların turizm canlandırma adı altında(!) katledilmesine sessiz kalınmamalı...

Ki bu canlar sağlıklı olabildiği sürece her zerremiz neşeyle yaşar.

Yaradanın verdiği bir canı zevk ve keyif için katledilmesine engel olacak gücü, sevgiyi ve merhameti her birimizin ruhunda taşıdığına inanıyorum.

Hz. Ali'nin dediği gibi haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

Buna sessiz kalmayalım.

Lütfen!

Bugün Nilay Uçar imzanı bekliyor!

Nilay Uçar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Açık Artırmayla Satışa Çıkarılıp Katledilmesi Planlanan Geyikler İçin El Ver... @TCTarim». Nilay Uçar ve imza atan diğer 13.925 kişiye katıl.