Sahipsiz Hayvanlar İçin Besleme Yapanlara İzin Verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

"Corona Virüs" salgını sebebiyle kısmi olarak başlayan kapatma ve yasak tedbirleri kapsamında birçok restorant,kurum,özel işyeri vb. Yiyecek bulunduran yerin kapanması sebebiyle sokak hayvanları çok zor günler geçiriyor. Bu yasaklara ormanlık alanlar ,mesire yerleri, kamp alanları gibi yoğun köpek nüfusunun bulunduğu ve gönüllü hayvanseverlerce  yıllardır duzenli besleme yapılarak ayakta tutulan yerler de dahil edilince büyük sıkıntılar baş göstermeye başlamış bulunmaktadır. Bu kısıtlamaların giderek artacağı ve olası bir sokağa çıkma yasağı gelmesi halinde sahipsiz hayvanlar açlıktan çok ciddi bir sıkıntı içine girecek ve toplu ölümler, vicdanları yaralayacak ağır tablolar yaşanacaktır. Bunun olması ,bu zor günlerde hergün yatsı ezanına müteakip camilerden dualar okunan inançlı bir coğrafyayı yasa boğacak ve belaların artmasına sebep olacaktır. Yemek bulmakta zorlanılan şu zaman dilimi içerisinde gönüllüler ile birlikte belediyelerin de  birbirinden güç alarak düzenli beslemeler yapmaları,  olası bir yasak halinde ve halihazırda kısmi olarak başlayan giriş yasaklarının olduğu köpek  popülasyonun yoğunlaştığı alanlarda ilgili kurumlarımızdan "besleme bolgelerine belirli saatlerde herkese açık besleme saati konulması " ve sürekli giden gönüllülere her zaman girebilmeleri için  ÖZEL İZİN BELGESİ verilmek suretiyle beslemelere izin verilmesi halinde sorun büyük oranda çözülecektir. Şimdiden bunun için kampanyayı imzalamanız ve gerekli kurumlara ulaşması çok elzemdir.  Sevgiler