0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

25.09.2016 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan Tıpta Uzmanlık Sınavı Sonbahar Dönemi sınavının 16.12.2016 tarihinde açıklanan sonuçlarında bir çok katılımcıyla beraber netlerimizde eksiklik olduğunu belirledik. ÖSYM’ye durumu belirten,aday işlemleri sisteminden aldığımız referans numarası ile (PTT,aps ile)genel amaçlı dilekçe gönderdik. Fakat durum hakkında hiç bir açıklama alamadık .Bu süre içinde bazı katılımcıların sonuçları yine eksik olmakla beraber değişti fakat onların sıralamalarındaki değişim diğer katılımcıları da etkilemeli iken başka kimsenin sıralaması değişmedi ve bu şekli ile sınav tercihe açıldı.Doğal olarak bu durumda, sınavdan olumlu sonuç bekleyip tercih yapma hazırlığında olan birçok adayı mağdur etmiştir. Sınav tercihi için son gün 6 ocak olarak belirtildi.Bu nedenlerle ÖSYM’nin gerçekleştirdiği sınav puanımızın hesaplanması işleminin yeniden gerçekleştirilmesini ve sınav kağıdımızın uzman bilirkişi marifeti ile yeniden okunup değerlendirilmesini talep ediyoruz.

Bugün Sinem imzanı bekliyor!

Sinem Tosun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «2016 SONBAHAR TIP VE DİŞ HEKİMLİĞİ UZMANLIK SINAVLARI SONUÇLARINDAKİ HATALAR DÜZELTİLSİN». Sinem ve imza atan diğer 775 kişiye katıl.