2 yaşında bombalanarak yüzü parçalanmış Kasım bebeğin tedavisi (Baby Qasem's treatment)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.000.

• 4 NİSAN: Ve sonunda Kasım bebek Türkiye'de! Bu güzel bilgiyi sizinle paylaşabildiğim için şükürler olsun. 138 bin kişi olarak pasif iyilikten aktif iyiliğe bir nebze geçiş yaparak üşenmeden imza atıp onun sesi olduğunuz için şükürler olsun! Bu konuda elinden geleni en iyi şekilde yapan Türk Kızılayına şükürler olsun! Onu kimse bilmezken dahi yanında olan Rabbime şükürler olsun! İyi insanlar hep var olsun çok olsun ve susmasın, pes etmesin en az bir kötünün kötülükte ısrarı kadar ısrarcı olsun!
  • Ve bu masumu bu hale getirenlere de lanet olsun! Amin.

LÜTFEN BU VİDEOYU İZLEYİN! (Please Watch This!)

Yapmak istediğimiz: Kasım bebeği devletin yardımıyla Türkiye'ye getirebilmek.  (We would like to bring Baby Qasem Qahwaji to Turkey for treatment with the help of Turkish government and humanitarian aid agencies.)

Kasım bebek, Suriye Doğu Guta'da annesinin kucağındayken bombalandı. Annesini kaybedişinin yanı sıra yüzünden de çok ağır bir darbe aldı. Tüm üst çenesini, burun boşluğunu, dudak ve yanak dokularını kaybetti. Bu yüzden çok büyük acılar çekiyor. Oradaki şartların yetersizliği yüzünden gerekli ameliyatları olamıyor. O bölgeden acilen çıkarılıp, tedavi altına alınması gerek. Eğer gerekli ameliyatları olamazsa, annesini kaybettiği o korkunç andan kalma derin, çok acılı, konuşma ve yemek yiyebilme yetisini dahi elinden alan yarıklarla yaşayacak (!) Artık yalnızca bakma, gör! Duyma, işit! Onun ve onunla aynı kaderi yaşayan tüm diğer savaş altındaki çocuklar için harekete geç çünkü bazı şeyler için çok geç olabilir!

ENGLISH TEXT (Anadolu Ajansı İngilizce Haberi)

Qasem -2 yr-old baby- lives in Eastern Ghouta in Syria with his father. He lost his mother in a regime attack and got wounded on his face at the same time. He can't talk eat or smile. His father is feeding him thru a pipe from his nose to stomach, which is very painful. He is enduring so much pain that his body can't handle. His father wants to bring his son to Turkey for facial tissue transplant and multiple surgeries. Let's be his voice, let's help a child.

If he can't have these surgeries soon he will have to carry the pain and marks of that terrible attack in which he lost his mom and his face. He will not be able to eat, chew, even smile without an unendurable amount of pain, forever!

Bugün Kübra imzanı bekliyor!

Kübra N. bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «2 yaşında bombalanarak yüzü parçalanmış Kasım bebeğin tedavisi (Critically injured 2-year-old Baby Qasem awaits treatment)». Kübra ve imza atan diğer 309.839 kişiye katıl.