Kampanya Kapatıldı

2 ÖĞRENCİNİN KÖPEĞİNİ ÖLDÜRDÜLER

Bu kampanya 2.834 destekçiye ulaştı

Aydın'da 2 öğrenci , arkadaşlarının köpeğine bakıyorlardı. Her zaman karşılaştığımız gibi aynı binanın karşısında oturan şeytan kılıklı adı komşu denilen yaratıklar 2 defa köpeği kaçırdılar. Öğrencilerimiz her seferinde köpeği geri almayı başardı. Birgün kapının altında bir not buldular ...Köpeğiniz öldü gelin ölüsünü alın..!!! Genç arkadaşlarımız gittiklerinde korkunç manzarayla karşılaştılar. Fırat Sert aracılığı ile bana ulaştılar.Ne yapacaklarını bilemiyorlardı..Yasal haklarını söyledik.Hemen savcılığa suç duyurusunda bulunulacak. Böyle sadist yaratıkları adalet önüne çıkarmak boynumuz borcu.Köpek sahipli,veterinerlikten darp raporu alındı,karnesi var. Şu mübarek günde savunmasız canlıya böyle bir ölümü reva gören caniler ile adalet önünde hesaplaşacağız.

-''Funda Bayrı Ersoy'' gönderisidir

Bugün ... imzanı bekliyor!

... ... bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «2 ÖĞRENCİNİN KÖPEĞİNİ ÖLDÜRDÜLER». ... ve imza atan diğer 2.833 kişiye katıl.