Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 5.871 destekçiye ulaştı

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yayımlanan KHK'lar ile Emniyet Genel  Müdürlüğü'nden çok sayıda ihraç gerçekleşmiştir. Emniyet teşkilatımızın ihraç edilen personelin yerini dolduracak personele acilen ihtiyacı olduğu aşikardır. Nitekim 09.11.2016 tarihli ve 6757 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında yapılan bir düzenleme ile KHK'nın ilgili bölümleri değiştirilerek 19. Dönem POMEM alımları başlatılmış ve Özel Harekat biriminde istihdam edilmek üzere 10.000 kişinin alınacağı duyurulmuştur.

Bizler bu ülkenin evlatları olarak 300 bin'e yakın gurur verici bir kitle olarak bu yola adım attık. Fiziki Yeterlilik Parkuru değiştirilerek daha zor hale getirildi, yılmadık. Başarı ile tamamladık. Sözlü mülakata girdik, hayatımızda en fazla özenerek gittiğimiz yerdi. Kendimizi güzel bir şekilde tanıtıp ifade ettik. Çektiğimiz soru kartlarını doğru şekilde cevapladık.

Sonuç:    YEDEK ADAY

30 kişiden 2. kişi olmak. Bir başarı olsa bile bizleri hiç sevindirmediği, aksine hayal kırıklığına uğrattığı apaçık ortada. Parkurda ki 1 saniye ile hayatlarımız değişiyor. Ömrümüz boyunca bu meslek için uğraşan kişiler olarak sizlere sesimizi duyurmak istiyoruz.

Sayın Süleyman SOYLU(İçişleri Bakanımız),

20.Dönem POMEM alımına ilişkin talebin yetersiz olduğu ifade etmiştiniz. Ve bununla ilgili çalışmaları başlatmıştınız.

19.Dönem alımlarını ASIL ADAY olarak kazanan askerlik görevine halen devam etmekte olan kardeşlerimizin haklarını koruyarak, askerlik hizmetlerinden sonra yapılacak alımlara ASIL ADAY olarak katılabilmelerini mümkün kıldınız.

19. DÖNEM YEDEK ADAYLARI Olarak Sizden İsteğimiz:

Emniyet teşkilatımızdaki açığın giderilmesi ve emniyet teşkilatımızın daha da güçlenebilmesi adına 10 Bin Yedek Aday İçin Ek Kontenjan Açılsın. Bizler mülakatları, başarı ile tamamladık, parkurda yaşanılan 1 saniyelik gecikme tamamen şansa veya talihsizliğe yada parkurda aşırı aceleci davranarak düşme riskine girmemeye bağlı bir olay. 2. Bir şansımız yoktu çünkü. Bu yüzden çoğu kişi parkurda hızlı olduğu gibi temkinli oldu. Bu 1 saniye Asıl olarak kazanan adayları bizden daha iyi yapmaz. Tabiri caizse bizler kılçıksız 10 bin yiğidiz. Devletimizin bizlere ihtiyacı var ve bu meslek bizimde hakkımız. Özel sektörde şahıslara hizmet etmeyi değil, Vatanımıza, Devletimize, Milletimize hizmet etmeyi istiyoruz. Biz bayrağa sırtını yaslıyanlardan değil sırtında taşıyanlardanız. Bizleri geride bırakmayın. O hain terör örgütlerinin karşısında bir nefeste biz olalım.. Halihazırda bu görevi hak etmiş 10 bin Türk Genciyiz, lütfen bizleri ve emeklerimizi gözardı etmeyin.

Saygılarımızla, gereğini arz ederiz.

19.Dönem Yedek Adaylar Bilgi Amaçlı:

WhatsApp Grubu 1(DOLU)

WhatsApp Grubu 2(DOLU)

WhatsApp Grubu 3

Bugün Tolga imzanı bekliyor!

Tolga Uçar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «19.DÖNEM POLİS ÖZEL HAREKAT ALIMLARINDA KAZANAN 10BİN YEDEK ADAY İÇİN EK KONTENJAN AÇILSIN». Tolga ve imza atan diğer 5.870 kişiye katıl.