16 yaşındaki yeğenim İbrahim'i katledenler bulunsun!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Lütfen sesime kulak verin!!!

29.03.2017 saat 22.00 sularında yeğenlerim İbrahim Malay ve Furkan Malay babalarının işlettiği bakkal dükkanında (Demirkapı mah.1722.sk.No:26 BAĞCILAR/İSTANBUL) otururlarken dükkana giren kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşuna dizildi, 16 yaşındaki İmam Hatip lisesi 3. sınıf öğrencisi olan yeğenim İbrahim Malay vefat ederken 13 yaşındaki kardeşi Furkan Malay ise ağır yara almıştır. Katil olay yerinden kaçmış ve halen de yakalanamamıştır.

Hiç kimse günahsız bir çocuğa kurşun sıkacak kadar merhametsiz ve insanlıktan çıkmış olmamalı. O bizim her şeyimizdi, ilk göz ağrımız, gühahsız, tertemiz ve imanlı bir çocuktu. Tam kalbinden vurdular ve oracıkta can verdi yavrumuz. Yavrumuzu şehit edenlerin bir an önce bulunmasını ve cezalarını çekmelerini talep ediyoruz. Desteğinize ihtiyacım var. Bizim yüreğimiz yandı ve bir başkasının yüreği yanmasın. Sesim ne kadar yere ulaşırsa o kadar etkili olur umarım. Artık çocuklar ölmesin, öldürülmesin, caniler elini kolunu sallayarak gezmesin.

LÜTFEN DESTEĞİNİZİ EKSİK ETMEYİN. TEK İSTEĞİMİZ KATİLİN/KATİLLERİN BİR AN ÖNCE BULUNMASI VE ADALETE TESLİM EDİLMESİ... DESTEK VEREN HERKESE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. UNUTMAYIN BİR İMZA BİR ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİR!!!

Bugün Nurhan imzanı bekliyor!

Nurhan Şahbudak Özdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «16 yaşındaki yeğenim İbrahim'i katledenler bulunsun!». Nurhan ve imza atan diğer 440 kişiye katıl.