1 Ölü 3 Yaralı Suçlu Yine SUÇSUZ YARGILANDI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Öncelikle hakkı Rahmetine kavuşan Lütfiye teyzemize Allah’tan rahmet diliyoruz başımız sağolsun yeğenlerim için dualarınızı bekliyoruz bu hadiseye sebep olan şöför koltugunda bulunan 17 yaşındaki çocugun tutuksuz yargılanması için serbest bırakan ve kusuru ailesinde yada araç sahibinden sorgulanmayan kanun ile ilgili çocuk koruma adı altında bizim ailemiz şuanda acılı hala yoğunbakımda hastamız var Sayın savcım hakimim güvenlik kuvvetleri elimiz kolumuz bağlı almış olduğunuz karara saygımız sonsuz 17 yaşındaki çocugun yada buna vesile olanların tutuklama talebiyle tekrardan göz altına alınması acılı ailemiz için bir nebzede olsun suçlu cezasız kalmasın bu konu ile ilgili tüm insanlıktan desteklerinizi bekliyoruz 17 yaşında araç kullanmaya ruhsatı olmayan iddialara göre alkol şişesi bulunan araç suçlu veya suçluların cezasız kalmamalı Bir can gitmiş 2 canda biri yoğunbakımda kasten adam öldürmeden başka bir şey değildir bu cinayettir zulümdür aile perişan acı ve ateş düştüğü yeri yakmasın desteklerinizi bekliyoruz.

Trafik Kazası 1 Ölü 3 Yaralı

Bozkurt Abana arasındaki Macar mevkiinde meydana gelen trafik kazasından 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Abana’dan Bozkurt istikametine gididen Y. K. (17) idaresindeki 34 EH 6767 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki Lütfiye Kesim (71), Emir Mustafa Kesim(6) ve Yağız Efe Kesim'e (3) çarparak bahçeye devrildi.

Kazada, sürücü Y. K., Lütfiye Kesim, Emir Mustafa Kesim ve Yağız Efe Kesim yaralandı.

112 Acil servis ekipleri tarafından Bozkurt Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Lütfiye Kesim, Emir Mustafa Kesim ve Yağız Efe Kesim Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi. Lütfiye Kesim yolda hayatını kaybetti.

Araç sürücüsü Y. K. ise Bozkurt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bugün Emre imzanı bekliyor!

Emre Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «1 Ölü 3 Yaralı Suçlu Yine SUÇSUZ YARGILANDI». Emre ve imza atan diğer 48 kişiye katıl.