مهمان کشی ممنوع

0 have signed. Let’s get to 35,000!

اهالی فریدونکنار بی آنکه بدانند منابع طبیعی شهر خود را به مرز نابودی می کشند غافل از اینکه همین تالاب ها برای کشورهای دیگر منبع درآمد و اشتغال زایی است. .

تورها یکی‌یکی بالا رفتند و قتل‌عام آغاز شد. بار دیگر بارش‌های پاییزی فریدونکنار را به سیاهچاله تبدیل کرد. سیاهچاله‌ای که برای پرندگان مهاجر پایان دنیاست و برای شکارچیان غیرمجاز سود سرشار. پاییز که می‌شود، نم بارانی که می‌زند، شکارچیان تورهای هوایی را بالا می‌برند تا فرود پرندگان مهاجر دیگر صعودی نداشته باشد و آنها را زمین گیر کند. مهاجران، صید می‌شوند، حلال‌گوشت‌ها راهی بازاری می‌شوند که هم رستوران‌ها مشتری آنها هستند و هم مردم محلی. حرام‌گوشت‌ها هم راهی بازار پرندگان می‌شوند تا تاکسیدرمی شوند یا به زندگی در قفس خو کنند.

روزانه در حدود یک‌هزار و گاهی تا بیش از دو برابر این تعداد از انواع پرندگان مهاجر در بازار فریدونکنار بدون نگرانی از اجرای مصوبات قانونى سازمان محیط‌زیست دادوستد می‌شوند

در کشورهای امریکا،استرالیا و کانادا صنعت پرنده نگری جزو پردرآمدترین صنایع کشور است و به اقتصاد بومی کمک باارزشی کرده است.

برای جلوگیری از کشتار بیشتر پرندگان مهاجر، نابود شدن اکوسیستم تالاب و از بین رفتن این ثروت ملی لطفا این پتشین رو امضا کنید و برای دوستانتون ارسال کنید شاید مسئولان و هموطنان آگاه شده و جلوی کشتار مهمانان وطن گرفته شود. ما ایرانی هستیم و همیشه به مهمان نوازی خودمان افتخار میکردیم و حالا چرا باید مهمان های کوچک و بی دفاع به بدترین شکل سر از بشقاب های ما در بیاورند؟

Today: Hoda is counting on you

Hoda Mehdizade needs your help with “سازمان محیط زیست ایران: مهمان کشی ممنوع”. Join Hoda and 26,706 supporters today.