درخواست برای رسیدگی و پایان دادن فوری به قتل‌عام سگ‌ها در سولهٔ پسماند شهرداری کهریزک

0 have signed. Let’s get to 25,000!

روز گذشته فیلم‌های منتشر شده از کشتار سگ‌ها در سولهٔ پسماند شهرداری کهریزک قلب بسیاری از حیوان‌دوستان و هر کسی را که بویی از اخلاق و انسانیت برده است خون کرد. سگ‌های بی‌دفاع و مظلومی که فقط به جرم «بودن» و «به دنیا آمدن» به بدترین و هولناک‌ترین مرگ محکوم شدند. این حیوانات با وحشت شاهد کشته شدن هم‌نوعانشان بودند و می‌دانستند که نوبت خودشان هم می‌رسد. آنها جلوی چشم همدیگر و چه بسا چشم مادر یا فرزندانشان با خفت‌گیر به زمین کوبیده شدند و مادهٔ مجهولی به داخل قلبشان تزریق شد. عاملان آنقدر بی‌رحم بودند که حتی برای ثابت نگه داشتن سر آنها گردن آنها را با پایشان به زمین فشار می‌دادند. همهٔ این حیوانات با درد و وحشت و ناله‌کنان جان به جان‌آفرین تقدیم کردند. چه کسی پاسخگوست؟ تا کی باید شاهد این همه رذالت اخلاقی، فساد، خشونت و خرابی باشیم؟ چرا کسی به داد این حیوانات نمی‌رسد؟ سزای این حیوانات مرگ نیست، آن هم مرگی با این همه وحشت و درد. این حیوانات هم شهروندان این سرزمین محسوب می‌شوند. این وظیفهٔ نهادهای مربوطه است که جمعیت آنها را با روش‌ انسانی، یعنی عقیم‌سازی و رهاسازی، کنترل کنند و چه بسا شهرداری‌های مسئولی که این راه را انتخاب کرده‌اند و تغییرات مثبتی هم در این زمینه ایجاد کرده‌اند. در چنین شرایطی چه چیزی یا چه کسی به برخی شهرداری‌های دیگر اجازهٔ کشتن حیوانات، آن هم با این روش‌های فاجعه‌آمیز و بربری را داده است؟ این اعمال با هیچ اصل اخلاقی و دینی سازگار نیستند.

بدین وسیله از مسئولان گرامی تقاضا می کنیم بدون از دست دادن یک لحظه فرصت به این جنایات رسیدگی کنید، حیواناتی را که هنوز زنده هستند از دست جنایتکاران آزاد کنید، این آزادسازی‌ها را به صورت شفاف برای عموم گزارش کنید، مسئولان خاطی در شهرداری‌ها را اخراج و تمام آمران و عاملان این جنایت‌ها را، اعم از مسئولان شهرداری و پیمانکاران، به پای میز محاکمه بکشانید. علاوه بر این، با نظارت کافی بر کار شهرداری‌ها از تکرار چنین جنایاتی اکیداً جلوگیری کنید چون آنچه مسلم است این جنایات فاجعه‌آمیز در سوله‌های دیگری هم اتفاق می‌افتند، با این تفاوت که فیلمی از آنها منتشر نمی‌شود.

Kahrizak Municipality, a city in Tehran province, has committed a brutal general murder of homeless dogs, and the killings continue at this moment.

We urge the governor and also Environmental Protection Agency officials in Tehran province to stop these killings immediately and to plan, organize and implement humane methods to control the homeless dog population, namely TNR (Trap-Neuter-Release) projects, and condemn any acts of violence, killing and torture towards innocent animals.

We also demand the immediate condemnation of the perpetrators of these crimes.