Victory

آلاء رو زنده نگه داریم

This petition made change with 72 supporters!

جناب آقای فتوحی، نوشته بنده حقیر حرف دل تک تک دانش آموزان این مرز و بوم است:

آلاء در چند سال اخیر توانسته طعم شیرین عدالت آموزشی را تا حدودی به کام دانش آموزان سراسر کشور، از کسی که در پایتخت بوده تا کسی که در دور افتاده ترین شهر کشور بوده بچشاند. کم نیستند دانش آموزانی که نه تنها توانایی مالی خوبی ندارند بلکه مدارسی هم که در آن مشغول به تحصیل هستند در سطح پایینی قرار دارند و حتی توانایی خرید کتب کمک آموزشی را ندارند چه برسد به آن که بخواهند برای ارتقا سطح خود در کلاس های کمک آموزشی ثبت نام کنند. همین الان خیلی ها چشمشان به آلاء دوخته شده است تا بلکه آلاء بتواند به آن ها کمکی بکند. همانطور که در سال های گذشته شاهد نتایج درخشان در آلاء بودیم امید است در سال های آینده با حیات دوباره آلاء این نتایج بارها و بارها تکرار شود.

از شما درخواست داریم مانع تخریب استودیوهای آلاء که موجب تعطیلی آلاء می شود بشوید. قطعا این حرکت شما مایه دلگرمی همه ی ما خواهد شد. پیشاپیش از لطف و عنایت و بذل توجه حضرتعالی کمال قدردانی را داریم.

با تشکر

Today: Mohammad Hassan is counting on you

Mohammad Hassan M needs your help with “جناب آقای محمود فتوحی ریاست محترم دانشگاه صنعتی شریف: آلاء رو زنده نگه داریم”. Join Mohammad Hassan and 71 supporters today.