الخط السعودي للوقاية من الانتحار Saudi Suicide Prevention Lifeline

0 have signed. Let’s get to 25,000!

كل انسان يستحق ان يعيش، لا أحد يستحق ان يعاني بمفرده. نحتاج خط مجاني يعمل ٢٤/٧ في المملكة العربية السعودية لمساعدة من يفكر بالانتحار. كثير من الناس لا يستطيعون الذهاب الى العيادة النفسية بسبب وصمة المرض النفسي لذلك يجب علينا ان نحتويهم وعدم نبذهم او لومهم لأنهم لم يصلوا الى هذه المرحلة الا بسبب شدة اليأس الذي يعانون منه. مكالمة وحدة قادرة بأن تغير حياة شخص للأفضل. ساعدنا وشاركنا التغيير بتوقعيك وغرد باستخدام هذا الهاش تاق #الخط_السعودي_للوقايه_من_الانتحار

Every single human being deserves to live, no one should suffer alone. We need a suicide prevention lifeline that operates 24/7 in Saudi Arabia because suicide threats aren’t taken seriously among our community and not a lot of people can seek professional help. We need to act and help those in need. One phone call might change a person’s life! Be part of the change and sign the petition. Please spread the word by tweeting #SaudiSuicideLifeline

Contact us:

Email: Saudilifeline@gmail.com

Twitter: @Saudilifeline

Today: Saudi Suicide is counting on you

Saudi Suicide Prevention Lifeline needs your help with “الخط السعودي للوقاية من الانتحار Saudi Suicide Prevention Lifeline”. Join Saudi Suicide and 18,966 supporters today.