Petition Closed

Україна взиває до справедливості і правосуддя!!! #Євромайдан

This petition had 78,284 supporters

ENGLISH VERSION HERE

VERSION FRANCAISE ICI

WERSJA POLSKA DOSTEPNA TUTAJ

ČESKÁ VERZE ZDE

VERSIONE ITALIANA QUI

РУССКАЯ ВЕРСИЯ ЗДЕСЬ

MAGYAR NYELVU VALTOZAT ITT

DEUTSCH VERSION HIER

LIETUVIŠKA VERSIJA YRA ČIA

VERSIÓN ESPAÑOLA AQUÍ

النسخة العربية هنا

Для Міжнародної комісії з розслідування в Україні

Впродовж кількох місяців в  Україні відбуваються історичні події. Тисячі людей боряться за свободу і за право обирати краще майбутнє для своєї країни. На сьогоднішній день дану боротьбу уособлює собою Євро-Майдан. Події, що відбулися  в Україні з кінця листопада 2013, є вкрай жахливими.

Смерті, каліцтва, зневага, спричинені знущаннями правоохоронців, залишаться в пам'яті людей на все життя.

Тому необхідно, щоб винні у даних злочинах були покарані .

Український народ вимагає справедливості!!! Щоб побудувати демократичну, мирну Україну і справитись з завданнями на майбутнє, країні вкрай неохідна участь міжнародної комісії з розслідування злочинів проти українського народу. Застосування тортур, безпідставне позбавлення волі, каліцтво людей, що практикувалися силовими структурами щодо мітингувальників під час мирних маніфестацій , склали серйозні порушення прав людини на території Європи. Дані вчинки провладних структур вимагають міжнародного реагування і направлення до компетентного міжнародного суду.

Я, Анна Перегінець, 25 років, студентка, француженка українського походження, представник  Асоціації українських студентів у Франції,  співпрацюю з українським народом і мобілізована з перших годин громадського руху Евро-Майдан. Я прошу вас підтримати мій заклик до створення міжнародної комісії з розслідування злочинів, скоєних проти українського народу. Вони здійснювалися на найвищому рівні держави, проте багато олігархів, а також самоусунутий Президент України Віктор Янукович втекли з Києва. Міжнародна комісія з розслідування має пролити світло на скоєні звірства, щоб почати необхідні розслідування. Правосуддя повинно відбутися для майбутнього України!!!

Хай живе демократія ! Хай живе Україна! Хай живе Європа!!!

Today: Anna is counting on you

Anna PEREHINEC needs your help with “Україна взиває до справедливості і правосуддя!!! #Євромайдан”. Join Anna and 78,283 supporters today.