Снимање на серијал "Пепи и Муто"

0 have signed. Let’s get to 5,000!


Краткиот игран филм „Пепи и Муто“, по сценарио и режија на Георги М. Унковски е комедија која го следи запознавањето и првиот заеднички случај на искусниот полициски инспектор Пепи (Петар Мирчевски) и кадетот Муто (Сашко Коцев).
Со оваа петиција се бара овај квалитетен краток игран филм да прерасне во серијал.Today: Марко is counting on you

Марко Толевски needs your help with “Отворена петиција: Снимање на серијал "Пепи и Муто"”. Join Марко and 4,072 supporters today.