Намалување на цената на горивата

0 have signed. Let’s get to 1,500!


Цената на горивата од почетокот на 2018 година нагло се зголеми и постојано е во пораст.

Бараме од владата на Р. Македонија итно намалување на цената на горивата.Today: Martin is counting on you

Martin Dimitrievski needs your help with “Влада на РМ: Намалување на цената на горивата”. Join Martin and 1,334 supporters today.