Ακούστε τη φωνή της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Petition Closed

Ακούστε τη φωνή της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

This petition had 2,372 supporters
Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής started this petition to Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Αρβανιτόπουλο

Σε λίγες μέρες περιμένουμε νέο νόμο για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση της χώρας μας. Παρόλαυτα, η διαμόρφωση του νομοσχεδίου γίνεται από κλειστή επιτροπή χωρίς την εμπλοκή και συμμετοχή φορέων των γονέων και των εργαζομένων. Το νομοσχέδιο όμως θα κρίνει το μέλλον τόσο των μαθητών και των οικογενειών τους, όσο και των εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Ως αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που υπηρετούμε για περισσότερο από μια δεκαετία τη δημόσια εκπαίδευση θέτουμε το παρόν ψήφισμα υπό την κρίση κάθε εμπλεκόμενου και ευαισθητοποιημένου πολίτη. Σκιαγραφούμε ένα βασικό πλαίσιο αιτημάτων προς τον Υπουργό Παιδείας που αφορά χρόνια προβλήματα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Ευελπιστούμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές για να ακουστεί η φωνή των ανθρώπων της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Petition Closed

This petition had 2,372 supporters