Μποϊκοτάζ προϊόντων Τούρκικης προέλευσης

0 have signed. Let’s get to 7,500!
At 7,500 signatures, this petition is more likely to get a reaction from the decision maker!
Konstantina Staf started this petition to Alfa-Beta Vassilopoulos and

Τουρκική εισβολή στην ελληνική ακεραιότητα:

Η ιστορία επαναλαμβάνεται;


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αιώνων η Τουρκία έχει μεγαλώσει το έθνος και την ταυτότητά της γύρω από στρατιωτικές δραστηριότητες και κατά κύριο λόγο εναντίον των Ελλήνων, που ενισχύονται από τις ιδέες του ριζοσπαστικού εθνικισμού του Ατατούρκ.


Οι Έλληνες θυμούνται τις καταστροφές της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τη βούλησή της για αίμα, τη βία, την απανθρωπιά και την αναμφισβήτητη βούληση για υπεροχή. Η τραγωδία της εθνοκάθαρσης των ελληνικών μειονοτήτων, των απελάσεων και των σφαγών και η επαίσχυντη άρνηση της ελληνικής γενοκτονίας, η καταστροφή των πολιτιστικών θεσμών και της κληρονομιάς δεν μπορούν να παραμεληθούν από την διεθνή κοινότητα.


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ?


Ο  Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας χαρακτηρίζει τις ελληνικές σφαγές «αβάσιμες και παραληρητικές». Παράλληλα η Τουρκία έχει εισβάλει στην Κύπρο και έχει εγκαταστήσει παράνομα τουρκικό πληθυσμό στο βόρειο τμήμα του νησιού, που έρχεται σε αντίθεση με τη Σύμβαση της Γενεύη και έχει αυξήσει αισθητά τα τουρκικά στρατεύματα στην περιοχή, με βίαιη “προστασία” της κατεχόμενης περιοχής (60.000 έναντι 14.000!) …


Η διαρκής λοιδορία του Προέδρου Ερντογάν για τους πόρους στη Μεσόγειο, τα σχέδια επέκτασής του για γεώτρηση πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Αιγαίο, σε έδαφος που ανήκει αποκλειστικά στην Ελλάδα, το Oruc Reis, το εξερευνητικό πλοίο και η αδικαιολόγητη εισβολή του…


... Μαζί, όλα αυτά τα πρόσφατα γεγονότα αποτελούν μια πλήρως βιώσιμη ανησυχία για την ΕΕ για να εφαρμόσει κυρώσεις και να απελάσει την Τουρκία από διεθνή συμβούλια, όπως το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ και ο ΟΟΣΑ.


Τέλος, η Αγία Σοφία, η μεγαλύτερη χριστιανική εκκλησία κατά τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, η οποία χρησίμευσε ως η κεντρική εκκλησία των Ελλήνων πιστών, μετατράπηκε σε τζαμί υπό την οθωμανική κυριαρχία, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε ως μουσείο από τους Τούρκους για χρηματικό κέρδος. Πρόσφατα, η Αγία Σοφία μετατράπηκε σε τζαμί ΞΑΝΑ, καταστρέφοντας την ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO που ήδη είναι.


Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά…

 

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?


Αγοράζοντας τουρκικά προϊόντα πλουτίζουμε την τουρκική οικονομία και επιτρέπουμε στην Τουρκία να τρομοκρατήσει τον κόσμο.


                       Οι αγορές μας = Τουρκικές λίρες = Χρηματοδότηση τρομοκρατών

 

  • Σταματήστε να χρηματοδοτείται την Τουρκία μποϊκοτάροντας τα προϊόντα και τις εταιρείες τους.
  • Μποϊκοτάζ ώστε η Τουρκία να μην μπορεί πλέον να χρηματοδοτεί τις τρομοκρατικές της πράξεις με τα χρήματά μας.
  • Αναλάβετε δράση και υπογράψτε το υπόμνημα για να αρχίσετε σήμερα να κάνετε τη διαφορά!
0 have signed. Let’s get to 7,500!
At 7,500 signatures, this petition is more likely to get a reaction from the decision maker!