Δεν παραδίδουμε στους Τούρκους, Νησιά και Θάλασσα μας

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Όθων Ιακωβίδης started this petition to Κυβέρνηση and

- ΝΑ ΣΥΝΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΔΥΟ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ , η οποία απορρίφθηκε από την κυβέρνηση και η οποία καθιστά την αποτρεπτική μας δύναμη πολλαπλώς υπέρτερη της απειλούσας μας Τουρκικής, ώστε να επιβάλλουμε το Διεθνές Δίκαιο και την Ειρήνευση στην περιοχή μας, με την ισχύ των όπλων, που είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει η Τουρκία.

• (Ενδεχομένως, θα πρέπει να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ΝΜ και να προειδοποιήσουμε τους πάντες πως κάθε παραβίαση του εθνικού μας εναέριου ή θαλάσσιου χώρου, θα θεωρηθεί εχθρική ενέργεια που θα απαντηθεί με κατάρριψη ή βύθιση, χωρίς άλλη προειδοποίηση. Απόφαση που θα τεθεί άμεσα σε εφαρμογή.
  • Ταυτόχρονα, απαραίτητο είναι να επαναφέρουμε το δόγμα του ενιαίου αμυντικού χώρου μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου).

Αν μετρήσουμε πάνω από ένα εκατομμύριο υπογραφές, θα απαιτήσουμε, τόσο από την πολιτική, όσο και από την στρατιωτική ηγεσία, να πράξουν σύμφωνα με τη λαϊκή βούληση, όπως το Σύνταγμα ορίζει. Δηλαδή να προκηρύξει δημοψήφισμα ή εκλογές.

• Αν επιλεγεί το δημοψήφισμα, το ερώτημα του θα είναι απλό και καθαρό: - Θέλεις τη συμφωνία αμοιβαίας αμυντικής υποστήριξης με τη Γαλλία; ΝΑΙ - ΟΧΙ
0 have signed. Let’s get to 100!