ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Α.Σ.Ο.Λ

0 have signed. Let’s get to 2,500!


ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ Α.Σ.Ο.Λ

Ως υποστηρικτές του λαοφιλέστερου και ιστορικότερου σωματείου στην Κύπρο και βλέποντας την έκρυθμη κατάσταση των τελευταίων ημερών απευθύνουμε κάλεσμα στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας να δράσει ενωτικά όπως αρμόζει στην φιλοσοφία και το όνομα της αγαπημένης μας ομάδας.

Ως αγνοί υποστηρικτές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζητούμε όπως τηρηθούν οι σωστές διαδικασίες και εξεταστούν όλες οι προτάσεις που είναι ενώπιον του σωματείου. Στόχος όλων μας είναι μια δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι η ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών.

Καλούμε όλο τον κόσμο να υπογράψει το αίτημα μας για να φτάσει δυνατά η φωνή μας στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Ζητάμε από όλους να υπογράψουν για να δωθεί δυνατό το μήνυμα της ενότητας που μπορεί να έρθει μόνο με την τήρηση σωστών διαδικασιών για να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό μέλλον για την αγαπημένη μας ομάδα.

Υπάρχει μόνο ένας δρόμος για την ενότητα και αυτός είναι ο δρόμος της διαφάνειας και της πλατιάς συμμετοχής του λαού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να μπορέσει σύσσωμος να αγκαλιάσει το νέο αυτό ξεκίνημα. Ζητάμε να εξεταστούν διεξοδικά όλες οι προτάσεις, να παρουσιαστούν σε νέα Γενική Συνέλευση στα μέλη του σωματείου και όλοι μαζί να αποφασίσουμε το μοντέλο που θα ακολουθηθεί. Επιβάλλεται σε συνέχεια της απόφασης να γίνουν οι απαραίτητες καταστατικές αλλαγές για να μπούμε στο νέο αυτό μονοπάτι με τους καλύτερους οιωνούς.

Μέλη του Σωματείου, υποστηρικτές της μεγάλης αυτής ιδέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αλέκος Μιχαήλ
Ανδρέας Κυπριανού
Βάρνης Χαραλάμπους
Γιάννης Σωκράτους
Γιώργος Μιχαήλ
Δημήτρης Χριστοδούλου
Κωνσταντίνος Παντελή
Μιχάλης Κουκκουλής
Νικολας Χριστοδούλου
Νικόλας Παύλου
Νικόλας Τομάζου
Παναγιώτης Σωκράτους
Σάββας Χρυσοστόμου
Σταύρος Σάββα
Στυλιανός Ιωάννου
Χαράλαμπος Σκαμπάλλης
Χριστόϕορος Παπαχριστοϕόρου
Χρύσω ΙωαννίδουToday: Omonia is counting on you

Omonia Petition needs your help with “Δ.Σ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: ΖΗΤΑΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ Α.Σ.Ο.Λ”. Join Omonia and 1,960 supporters today.