Petition Closed

This petition had 1,108 supporters

This is Greek translation petition for "United Nations Secretary-General António Guterres: Help bring an end to the unacceptable and cruel South Korean Dog and Cat Meat Trades!" https://goo.gl/sQFPY1

Γ.Γ. του ΟΗΕ António Guterres: Σταματήστε το απεχθές Εμπόριο Κρέατος Σκύλων/Γατών στη Ν.Κορέα!

Προς τον αξιότιμο Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών António Guterres.
Θα θέλαμε με την ευκαιρία αυτή να σας συγχαρούμε για τον διορισμό σας στη θέση του Γενικού Γραμματέα. Έχουμε αποστείλει πολλές επιστολές με τα αιτήματά μας στον προκάτοχο της θέσης σας σχετικά με τη θεμελιώδη αποστολή μας να σταματήσουμε το βάρβαρο εμπόριο κρέατος σκύλων και γατών στη Νότια Κορέα. Αν και λάβαμε διαβεβαιώσεις για συμπαράσταση στον αγώνα μας,  δεν αποκομίσαμε πραγματικά σημαντική απάντηση από τον Γενικό Γραμματέα ούτε δραστηριοποιήθηκαν τα Ηνωμένα Έθνη.

Το εμπόριο κρέατος σκύλων και γατών δεν έχει καταφέρει μόνο αδιανόητο πόνο από τη γέννηση μέχρι τη σφαγή εκατομμυρίων ζώων κάθε χρόνο, έχει αποδειχθεί επίσης ότι θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία με εξάπλωση μεταδοτικών ασθενειών. Είναι ένα επικίνδυνο και κατ’ εξοχήν άναρχο εμπόριο, πράγματι τα οικόσιτα ζώα φάρμας απολαμβάνουν καλύτερη μεταχείριση και κατοχυρωμένα δικαιώματα έστω και απειροελάχιστα. Επιπλέον, οι διεθνείς πιέσεις που ασκούνται στη Νότια Κορέα είναι αυξημένες ως αποτέλεσμα αυτής της τρομερής αγριότητας προς τα ζώα της. Ίσως ενημερωθήκατε ήδη για την πρόσφατη πολύ διαφημισμένη δημόσια συζήτηση στα Κοινοβουλευτικά Σώματα του Ηνωμένου Βασιλείου όπου ακούστηκε δυνατά η κοινή γνώμη και οι πολίτες έδειξαν πόσο πολύ εύχονται να σταματήσει αυτό το άγριο, αποτρόπαιο και επικίνδυνο εμπόριο οριστικά (βλέπε: http://koreandogs.org/uk-parliament-debate/ ).

Σε όλον τον κόσμο οι απλοί πολίτες συλλέγουν υπογραφές, αγωνίζονται και διαμαρτύρονται στις κυβερνήσεις τους γι’ αυτό το θέμα, αλλά ωστόσο δεν έχει ασκηθεί ακόμα σημαντική πίεση από τη διεθνή κοινότητα ούτε πραγματοποιήθηκαν ενέργειες κατά της Νότιας Κορέας. Τα Ηνωμένα Έθνη φαίνονται αναποτελεσματικά και διατεθειμένα να εθελοτυφλήσουν για ένα ζήτημα τόσο κρίσιμο για την ανθρώπινη υγεία και την ανθρώπινη μεταχείριση των ζώων.

Πιστεύουμε ότι η θέση που κατέχετε προσφέρει ανυπολόγιστη δύναμη πειστικότητας και άμεσης δραστηριοποίησης προς τερματισμό της επαίσχυντης βιομηχανίας κρέατος σκύλων και γατών στη Νότια Κορέα. Με τη βοήθειά σας όχι μόνο θα σωθούν αμέτρητα ανυπεράσπιστα ζώα στη Νότια Κορέα από μία φρικτή δύστυχη ύπαρξη, αλλά θα αντιπροσωπεύετε, επίσης, τη θέληση του κόσμου να αναγνωριστεί η αξία της μνημειώδους προσπάθειας που κατέβαλαν οι πολίτες για να τερματίσουν άμεσα αυτήν την πρακτική – θα μας δείξετε ότι μας ακούτε και ότι η εμπιστοσύνη που έχουν οι άνθρωποι σε εσάς ως διεθνή ηγέτη είναι δικαιολογημένη.
Όπως είπε ο Ashley Montagu, (Ανθρωπιστής του Έτους 1995): «Η αδιαφορία, αναισθησία και περιφρόνηση που επιδεικνύουν τόσο πολλοί άνθρωποι για τα ζώα είναι κακό πρωτίστως επειδή απολήγει σε μεγάλο βασανιστήριο για τα ζώα, και δευτερογενώς επειδή έχει ως συνέπεια ανυπολόγιστα μεγάλη πτώχευση του ανθρώπινου πνεύματος».

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι οι πράξεις σας σήμερα τελικά θα καθορίσουν την παντοτινή κληρονομιά σας.
Γενικέ Γραμματέα Guterres παρακαλούμε θερμά να αξιοποιήσετε την αξιόλογη επιρροή και ηγεσία σας άμεσα αντιμετωπίζοντας αυτήν την ανυπόφορη πρακτική και συμβάλλοντας σε κατάργηση του αφάνταστα άγριου εμπορίου κρέατος σκύλων και γατών στη Νότια Κορέα οριστικά και για πάντα.

Παρακαλούμε για ευνοϊκή απόκριση και ελπίζουμε για τη συνυπογραφή σας. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για την προσοχή σας σε αυτό το ζήτημα.

------------------------------------------------

Για πληροφορίες σχετικά με περισσότερες ενέργειες που μπορείτε να αναλάβετε επισκεφθείτε τη σελίδα: http://koreandogs.org/unsg-guterres/

Short link for this petition: https://goo.gl/ovvRgD

Today: KOREANDOGS.ORG is counting on you

KOREANDOGS.ORG needs your help with “Γ.Γ. του ΟΗΕ António Guterres: Βοηθήστε να σταματήσει το απαράδεκτο άγριο Ν.Κορεάτικο Εμπόριο Κρέατος Σκύλων και Γατών!”. Join KOREANDOGS.ORG and 1,107 supporters today.