ΟΧΙ ταξί με το ζόρι! ΝΑΙ στη καινοτομία!

0 have signed. Let’s get to 2,500!

Απο σήμερα οι κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την υπηρεσία uberX για τις μετακινήσεις τους. Εκτός από καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και καλύτερες τιμές, αυτή η υπηρεσία της Uber βοήθησε χιλίαδες συμπολίτες μας να βρουν εργασία.

Με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της, η κυβέρνηση οδηγεί χιλιάδες εργαζομένους στην ανεργία και αφαιρεί το δικαίωμα της επιλογής σε εκατομμύρια κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας.

Ζητάμε την άμεση αφαίρεση του περιορισμού της ελάχιστης χρονικής διάρκειας μίσθωσης στις υπηρεσίες εκμίσθωσης επιβατικών ΙΧ με οδηγό καθώς και την αφαίρεση της υποχρέωσης να ξεκινάει η μίσθωση απο την έδρα ή το γκαράζ της επιχείρησης.

Αυτοί οι περιορισμοί δεν οφελούν τους καταναλωτές ούτε το δημόσιο συμφέρον και δεν δικαιολογούν τον περιορισμό των ελευθεριών που πηγάζουν από το άρθρο 4 παράγραφο 1 του Συντάγματος. Οφελούν μόνο όσους εκμεταλλεύονται άδειες ταξί. Εμείς λέμε ΟΧΙ στη προστασία στενών επενδυτικών συμφερόντων εις βάρος της κοινωνίας. Λέμε ΝΑΙ στις επιλογές, ΝΑΙ στην ελευθερία, ΝΑΙ στη καινοτομία.

Today: Vasilis is counting on you

Vasilis Danias needs your help with “Βουλή των Ελλήνων: ΟΧΙ ταξί με το ζόρι! ΝΑΙ στη καινοτομία!”. Join Vasilis and 2,195 supporters today.