1-O, El Mandat Popular o la cadira autonomista??

1-O, El Mandat Popular o la cadira autonomista??

Creada
9 de julio de 2019
Dirigida a
¨Partits polìtics independentistes i sobiranistes.
Firmas: 4886Próximo objetivo: 5000
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

Iniciada por Roger Español Tor

Benvolguts companys i companyes:

 

Aquesta és una iniciativa totalment personal. Sorgeix de la pròpia inquietud i del reflex d’una infinitat d’opinions recollides als carrers des de l’1 d’Octubre. Està pensada amb la bona i respectuosa intenció d’avançar cap a l’objectiu que a tots/es ens ocupa i preocupa. I sempre recordant i respectant la feina feta que ens ha permès arribar on som.

Us faig a totes i a tots aquesta petició en primer lloc per poder mesurar si aquesta iniciativa, lluny de formalismes institucionals o impediments burocràtics, pot ser un bon camí. En segon lloc, i més important, tenir el pes i la força al darrere per fer d’aquesta petició una realitat.

Així doncs, després d’haver escoltat, parlat, discutit, proposat i, sobretot, a conseqüència de la falta d’entesa entre els diferents actors polítics independentistes i sobiranistes, em disposo a:

Ø  Contactar i organitzar una trobada amb els representants de tots els partits polítics esmentats, amb la intenció que cadascú exposi les seves idees, dubtes, consells, estratègies opinions… i poder trobar així aquells punts d’unió que ens permetin avançar.

Ø  Sent aquest l’objectiu, avançar, no hi cabran retrets o posicions immobilistes d’aquells esdeveniments ocorreguts fins ara, doncs els retrets i el “tu más” és justament la política de la qual ens volem separar i ens impedeix avançar.

Ø  Sense fixar cap objectiu concret, però coneixedors del resultat on volem arribar, apel·lo a la bona voluntat dels participants a aprofitar aquest possible espai de llibertat on el ventall de idees i solucions no es pot limitar per cap paper escrit.

Per acabar, només recordar la urgència de la situació amb uns quants noms: Judit, Xarly, Albert, Xènia, Tamara, Adri, Eloi, presos/es polítics/ques i exiliats, Valtònyc... i un massa llarg etcètera.

NOMÉS LA REPÚBLICA INDEPENDENT DE CATALUNYA POSARÀ FI A LA REPRESIÓ TOT GARANTINT ELS DRETS DELS CIUTADANS I CIUTADANES

A totes i tots, moltes gràcies.

Apoyar ahora
Firmas: 4886Próximo objetivo: 5000
Apoyar ahora