Petition Closed

Već duže vrijeme, nekoliko zadnjih mjeseci uzastopno smo kontaktirali Ured gradonačelnika grada Splita, kako bi se sastali vezano uz inicijativu za izgradnju spomenika Dinu i Borisu Dvorniku. Iz Ureda gradonačelnika svaki put nam je uzvraćen odgovor kako su oni jako zainteresirani za ovu inicijativu i kako će nam se javiti... Do dana današnjeg nismo dobili njihov poziv za sastanak.

Napominjemo kako su se već prošle godine određeni Dinovi prijatelji iz djetinjstva ponudili da oni sponzoriraju izgradnju spomenika njemu u čast. Lokacija spomenika bila bi na križanju Gundulićeve i Matoševe ulice. Više o samoj dosadašnjoj inicijativi možete pročitati na našem portalu ili fb stranici.

Stoga molimo sve vas koji podržavate ovu inicijativu da potpišete peticiju na ovoj stranici, te na taj način gradonačelniku Grada Splita pokažimo koliki broj građana ovog grada podržava navedenu inicijativu.

Pošalji svoje idejno riješenje spomenika

Također molimo sve one koji imaju volje i želje, a prije svega znanja i isustva, da naprave određena idejna riješenja, tj. prijedloge kako bi po njima spomenik trebao izgledati. Možete ih poslati na mail: urbanadesnica@urbanadesnica.hr. Sva Vaša idejna riješenja priložit ćemo gradonačelniku na sastanku, ukoliko do sastanka ikada dođe.

Napomena! Peticija je adresirana na institucije Grada Splita, stoga napišite slobodno komentar gradskim vlastima, da shvate koliku podršku ima ova inicijativa.

Letter to
Gradonačelnik grada Splita Grad Split
Zamjenica gradonačelnika Grad Split
Ured grada Grad Split
and 2 others
Služba za odnose sa javnošću Grad Split
Zamjenik gradonačelnika Grad Split
Želimo spomenik Borisu i Dinu Dvorniku u Splitu. Kada se može očekivati realizacija ove inicijative?