Şile’deki bu vahşete kayıtsız kalmayın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

• Milyonlarca canın başına gelmiş bir hikayenin yeni bir örneğini anlatmak istiyorum sizlere. Adı kahve. Kendi halinde yaşayan sessiz sakin sadece size kendini sevdirmek için yollarda koşan yemek verdiğiniz de doyduğu anda fazlasını istemeden teşekkür mahiyetinde size kendini sevdirip yola koyulan bir candı. Maalesef candı diyebiliyorum çünkü artık aramızda değil. Caninin biri sözüm ona çarpmış buna nasıl çarpmak denirse. Boynundan kanlar akarken bulundu. Kesilmiş bir vaziyette.. Acımız yetmezmiş gibi bunu yapan aracın sürücüsü farının kırık olması sebebiyle hasarının nasıl temin edileceği derdine düşmüş. Bir canın hayatına mal olmuş olması umurunda bile olmadan.Bir insan bunu nasıl yapar diyemiyorum zaten insanlık bu değil. Yıllardır hayvan hakları adına tek bir adım atılamadı belki bu çabamız bile sonuç vermeyecek ama artık ne olursunuz kayıtsız kalmayalım. Bugün bu masuma bunu yapanın yarın neler yapacağı meçhul. Hayvansever olmak sadece beslediğimiz yavruların başlarını okşayıp bir tas mama önlerine koymakla bitmemeli. Onların olmayan sesleri olmamızın vakti geldi de geçiyor bile! Desteklerinizi esirgemeyin.

Bugün Nhn imzanı bekliyor!

Nhn Krzn bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Şile’deki bu vahşete kayıtsız kalmayın». Nhn ve imza atan diğer 8.058 kişiye katıl.